Πανελλήνιες: Πώς θα σταθούμε αρωγοί στη δύσκολη προσπάθεια των υποψήφιων μαθητών;

Ηράκλειο
Πανελλήνιες: Πώς θα σταθούμε αρωγοί στη δύσκολη προσπάθεια των υποψήφιων μαθητών;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δημόσια έκκληση από τον Σύλλογο Ποιότητας Ζωής Ηρακλείου - Πολίτες κατά της Ηχορύπανσης

Ο Σύλλογος Ποιότητας Ζωής Ηρακλείου - Πολίτες κατά της Ηχορύπανσης, απευθύνει μέσω ανακοίνωσης, έκκληση στους συμπολίτες μας, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο,  να σεβαστούν τη μελέτη  των υποψηφίων φοιτητών αποφεύγοντας θορυβώδεις δραστηριότητες και κάθε  είδους όχληση.

Παράλληλα καλει και όλες τις εμπλεκόμενες αρχές, (δήμο, αστυνομία, λιμεναρχείο κ.α.) να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στον έλεγχο  δραστηριοτήτων που προκαλούν ηχορύπανση.

Αναλυτικά τι αναφέρεται στην ανακοίνωση: Την  ερχόμενη Δευτέρα ξεκινούν οι πανελλαδικές εξετάσεις. Είναι  μεγάλος ο αριθμός των τελειόφοιτων μαθητών - υποψήφιων φοιτητών στην πόλη μας που  εντείνουν τη  μελέτη τους στην προσπάθειά τους  να πετύχουν την εισαγωγή τους στις διάφορες σχολές. Η μελέτη, όμως, χρειάζεται ήσυχο περιβάλλον, κάτι που δεν είναι αυτονόητο στο Ηράκλειο, όπου θόρυβοι από κάθε είδους μηχανήματα και κατασκευές,  από την κυκλοφορία οχημάτων (συχνά με το ηχοσύστημα στο τέρμα…),       από μουσική στα εστιατόρια και καφετέριες (……από σήμερα θα δούμε και θα…ακούσουμε….)  και από ποικίλα δρώμενα -συχνά ανεξέλεγκτα- σε υπαίθριους και ημιυπαίθριους χώρους ακούγονται οποιαδήποτε ώρα της μέρας ή της νύχτας.                                                                        

 Κάνουμε λοιπόν έκκληση στους συμπολίτες μας, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο,  να σεβαστούν τη μελέτη  των  υποψηφίων φοιτητών αποφεύγοντας θορυβώδεις δραστηριότητες και κάθε  είδους όχληση. Κάνουμε επίσης έκκληση σε όλες τις εμπλεκόμενες αρχές, (δήμο, αστυνομία, λιμεναρχείο κ.α.) να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στον έλεγχο  δραστηριοτήτων που προκαλούν ηχορύπανση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News