Στη «φάκα» τέσσερα άτομα στο «Ν. Καζαντζάκης»

Ηράκλειο
Στη «φάκα» τέσσερα άτομα στο «Ν. Καζαντζάκης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθησαν, τρία άτομα, για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμη αλλοδαπή, και πλαστογραφία στο Ηράκλειο - Επιπλέον, συνελήφθη αλλοδαπή για πλαστογραφία πιστοποιητικών

Συνελήφθησαν, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, δύο ημεδαποί και αλλοδαπός για διευκόλυνση εξόδου από τη Χώρα σε μη νόμιμη αλλοδαπή και πλαστογραφία. Επιπλέον, συνελήφθη η αλλοδαπή για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, ανωτέρω αλλοδαπή, συνοδευόμενη από τον ένα ημεδαπό, επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Βελγίου προκειμένου να αναχωρήσουν μαζί από τη χώρα με προορισμό την Ιταλία.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας προέκυψε ότι ο αλλοδαπός προμήθευσε τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στην αλλοδαπή και σε συνεργασία με τους δύο ημεδαπούς προσπάθησαν να διευκολύνουν την έξοδο της από τη χώρα και συνελήφθησαν.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News