Στη «φάκα» δύο άνδρες για ναρκωτικά & «μίνι» φυτεία δενδρυλλίων στο Ηράκλειο

Ηράκλειο
Στη «φάκα» δύο άνδρες για ναρκωτικά & «μίνι» φυτεία δενδρυλλίων στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην κατοχή τους βρέθηκαν 500 γραμμ. κάνναβης και 7 δενδρύλλια

Δύο άνδρες ελληνικής καταγωγής συνελήφθησαν από αστυνομικούς σήμερα στο Ηράκλειο, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 500 γραμμάρια κάνναβης και 7 δενδρύλλια και δύο ζυγαριές ακριβείας.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, σήμερα (07.06.2021) το μεσημέρι στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εφαρμογής ειδικού σχεδιασμού που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, σήμερα (07.06.2021) το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό και ακολούθησαν έρευνες στις οικίες που χρησιμοποιούσε όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 528 γραμμάρια κάνναβης, επτά (7) δενδρύλλια κάνναβης, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, μια λάμπα μεγάλης ισχύος με μετασχηματιστή και κινητό τηλέφωνο. 

Επίσης κατά την διάρκεια των ερευνών βρέθηκε και συνελήφθη ένας ακόμα ημεδαπός που στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά δισκία που δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ιατρική συνταγή.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News