«Πάρτι» κάνουν τα ποντίκια σε γειτονιές στην Αγία Τριάδα – «Εφιάλτης» για τους δημότες

Κρήτη
«Πάρτι» κάνουν τα ποντίκια σε γειτονιές στην Αγία Τριάδα – «Εφιάλτης» για τους δημότες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι κάτοικοι δεν κρύβουν την ανησυχία τους, ιδιαίτερα για τα μικρά παιδιά που παίζουν στην περιοχή

Τα τρωκτικά που βρίσκουν καταφύγιο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια στην Αγία Τριάδα Ηρακλείου και κυκλοφορούν σε πλατείες και μια ανάσα από τα σπίτια τους, αποτελούν τον εφιάλτη σε δημότες της ιστορικής συνοικίας.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό φακό της ΚΡΗΤΗ TV δεν κρύβουν την ανησυχία τους, ιδιαίτερα για τα μικρά παιδιά που παίζουν στην περιοχή καλώντας τους αρμόδιους να δρομολογήσουν λύσεις, καθώς όπως υποστηρίζουν είναι και θέμα δημόσιας υγείας.

«Τα ποντίκια κάνουν πάρτι σε γειτονιές στην Αγία Τριάδα».  Αυτό υποστηρίζουν δημότες οι οποίοι περιγράφουν την εφιαλτική καθημερινότητά τους, όπως και τις ανησυχίες τους με φόντο το παιγνίδι των μικρών παιδιών.

Όπως υποστηρίζουν, τα ποντίκια βρίσκουν καταφύγιο σε εγκαταλειμμένα σπίτια, τα οποία δεν έχουν να καθαριστεί εδώ και αρκετά χρόνια, με τους ίδιους να αφήνουν αιχμές και για την γενικότερη εικόνα από άποψη καθαριότητας στην περιοχή.

Δημότες έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα προκειμένου να αποτρέψουν τυχόν εισβολή των ποντικών στα σπίτια τους ενώ έχουν ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσίες με στόχο τη δρομολόγηση λύσεων.

(Φωτογραφία Αρχείου Pexels)
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News