Ηράκλειο

Σ. Βαρδάκης: «Ποιες είναι οι προτεραιότητες για την κάλυψη των αναγκών του αεροδρομίου Ηρακλείου»

«Στόχος είναι η εύρυθμη λειτουργία του Αεροδρομίου, αλλά και η αξιοποίηση της έκτασης προς όφελος της τοπικής κοινωνίας»

Ενημερωτική συνάντηση στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου πραγματοποίησε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Βαρδάκης, με τον Αερολιμενάρχη Γιώργο Πλιάκα, τον Προϊστάμενο Αερολιμενικών, Χρήστο Ρέππα, τον Πρόεδρο του Παγκρήτιου Συλλόγου Υ.Π.Α. Βαγγέλη Βιστάκη και τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Αεροναυτιλίας Αεροδρομίου Ηρακλείου Μανόλη Μανωλάκη, αλλά και εργαζόμενους.

 Ο κ. Βαρδάκης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για το επικείμενο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας, το οποίο, όπως τόνισε, καταργεί κάθε έννοια δικαίου και άκουσε τα προβλήματα των εργαζομένων, κυρίαρχα των οποίων είναι η έλλειψη τεχνικού προσωπικού, αλλά και η χρηματοδότηση για την εύρυθμη λειτουργία του Αεροδρομίου.

Όπως δήλωσε ο κ. Βαρδάκης: «Πρέπει και οφείλουμε όλοι μαζί να δώσουμε τη μάχη για να μην περάσει το εργασιακό νομοσχέδιο που μας γυρνά 100 χρόνια πίσω. Θα είμαι δίπλα σας για την επίλυση των προβλημάτων, τα οποία θα θέσω σε συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό την ερχόμενη εβδομάδα».

Τέλος, ο κ. Βαρδάκης σημείωσε: «Βρισκόμαστε σε καθημερινή επαφή με τον Δήμο, την Περιφέρεια και τους φορείς, για τον σχεδιασμό της αξιοποίησης του «Ν. Καζαντζάκης» προς όφελος της τοπικής κοινωνίας».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια