Ηράκλειο

Χερρονάσιος Σχολή: Δίπλα στη δράση του Χαμόγελου του Παιδιού «Καθαρίστε την Μεσόγειο»

Ο στόχος των δράσεων ήταν να ενημερωθούν για τη ρύπανση και την προστασία των υδάτινων οικοσυστημάτων

Το Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή «Ανδρέας Γιαννόπουλος», την Κυριακή 30 Μαΐου 2021, συμμετείχε στη Δράση «Καθαρίστε τη Μεσόγειο», που διοργάνωσε ο Οργανισμός Το Χαμόγελο του Παιδιού, στην παραλία του Αποσελέμη, στην Ανάληψη Χερσονήσου.

Με ιδιαίτερη χαρά, οι μαθητές, οι μαθήτριες και οι εκπαιδευτικοί έλαβαν μέρος στις δραστηριότητες του προγράμματος. Ο στόχος των δράσεων ήταν να ενημερωθούν για τη ρύπανση και την προστασία των υδάτινων οικοσυστημάτων, να μάθουν για τους υποθαλάσσιους καθαρισμούς και να δημιουργήσουν κατασκευές με υλικά που βρήκαν στην παραλία. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με την πραγματοποίηση του καθαρισμού της παράκτιας περιοχής, που σκοπό είχε την ανάδειξη του προβλήματος και την ευαισθητοποίηση όλων των εμπλεκομένων.

Το Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή «Ανδρέας Γιαννόπουλος» -ονομασία που έλαβε το 2019, θέλοντας να αποδώσει φόρο τιμής στον 10χρονο ιδρυτή του Οργανισμού- κι ο Οργανισμός Το Χαμόγελο του Παιδιού αποτελούν εδώ και 15 χρόνια οικογένεια. Αδιάκοπα, λοιπόν, το Εκπαιδευτήριο θα συνεχίσει να είναι δίπλα σε όλες τις δράσεις, που διοργανώνει ο Οργανισμός, απευθυνόμενος στα παιδιά .

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια