Θλίψη για τον Σήφη Αγγελιδάκη που έσβησε

Ηράκλειο
Θλίψη για τον Σήφη Αγγελιδάκη που έσβησε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έφυγε ένας από τους πλέον αγαπητούς αυτοδιοικητικούς της Κρήτης που με το έργο του, άφησε τη δική του " σφραγίδα" στα τοπικά τεκταινόμενα και δη στα θέματα παιδείας

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην αντινομάρχης Παιδείας Ηρακλείου Σήφης Αγγελιδάκης σε ηλικία 81 ετών.

Ο Σήφης Αγγελιδάκης, εκπαιδευτικός και σχολικός σύμβουλος, διετέλεσε αντινομάρχης σε δύο θητείες με νομάρχη τον αείμνηστο Γιάννη Γαρεφαλάκη και αργότερα με τον Δημήτρη Σαρρή.

Η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά και ακολουθεί η ταφή του στο χωριό Εθιά, από όπου και καταγόταν.

Ο όμιλος της ΚΡΗΤΗ TV απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου του Σήφη Αγγελιδάκη, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

 «Ένας ακούραστος εργάτης της Αυτοδιοίκησης, με όραμα για τον τόπο μας και πίστη στις προοπτικές του, ο Σήφης Αγγελιδάκης, δεν είναι πια κοντά μας. Έχοντας τη χαρά να τον γνωρίσω από κοντά, μπόρεσα να διαπιστώσω την αγάπη και την αφοσίωση με την οποία υπηρέτησε τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου, με Νομάρχη τον αείμνηστο Γιάννη Γαρεφαλάκη και έπειτα τον Δημήτρη Σαρρή. Μπόρεσα επίσης να παρακολουθήσω την υλοποίηση του σπουδαίου έργου του, ιδιαίτερα στον χώρο της σχολικής στέγης, απ’ άκρη σ’ άκρη στο νομό Ηρακλείου. Η παρακαταθήκη που αφήνει πίσω του ο Σήφης Αγγελιδάκης, είναι τεράστια. Τον αποχαιρετώ με θλίψη και εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.».​

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News