Ηράκλειο

Καθαρισμός του Αλσιλίου Κούλε στο Δήμο Φαιστού

Στο πλαίσιο αντιπυρικής προστασίας, ασφάλειας και προστασίας του περιβάλλοντος

Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός του αλσυλλίου του Κούλε στη Δημοτική Ενότητα Μοιρών στο πλαίσιο αντιπυρικής προστασίας, ασφάλειας και προστασίας του περιβάλλοντος.

Στις διαδικασίες καθαρισμού συμμετείχαν αρκετοί εθελοντές, ο πρόεδρος Γιώργος Κακουλάκης και τα μέλη της Κοινότητας Μοιρών, προσωπικό του Δήμου Φαιστού, η ομάδα Δρω και μέλη του παραρτήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Στη δράση παραβρέθηκαν εκπροσωπώντας το Δήμο Φαιστού η αρμόδια Αντιδήμαρχος Βασιλεία Αρμουτάκη και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Αντώνης Κωνσταντουλάκης.

«Με τον καθαρισμό του πιο σημαντικού πνεύμονα πράσινου των Μοιρών, συνεχίζουμε μια σειρά από δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και την πολιτική προστασία» αναφέρει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Αντώνης Κωνσταντουλάκης για να προσθέσει:

«Ευχαριστούμε τον πρόεδρο κ. Κακουλάκη και τα μέλη της δημοτικής ενότητας Μοιρών, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, την ομάδα Δρω, όλους τους εθελοντές, καθώς και όλους όσοι πρόσφεραν τα μέγιστα στην καθαριότητα του χώρου».

Όλους όσοι συμμετείχαν στον καθαρισμό του χώρου ευχαρίστησε από την πλευρά της και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Βασιλεία Αρμουτάκη, επισημαίνοντας την ανάγκη για μια καθαρή πόλη και καθαρό περιβάλλον.

«Το περιβάλλον έχουμε ξαναπεί πως είναι ευθύνη όλων μας» τονίζει ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης για να προσθέσει:

«Σε αυτό το πλαίσιο η βοήθεια και η συμβολή όλων είναι πολύτιμη. Ευχαριστούμε θερμά κάθε έναν και κάθε μία που βοηθούν στη διατήρηση ενός καθαρού περιβάλλοντος και θυμίζουμε ότι όλος ο Δήμος πρέπει να θεωρείται σπίτι και σαν σπίτι μας να τον φροντίζουμε».

(Φωτογραφία Αρχείου IN TIME)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια