Ηράκλειο

Κίνδυνος από τα ακαθάριστα για χρόνια οικόπεδα - Αγανάκτηση κατοίκων & φόβοι για πυρκαγιά στη Λεωφόρο Κνωσού

Ξερά χόρτα και σκουπίδια εν μέσω αντιπυρικής περιόδου

Το ενδεχόμενο πρόκλησης πυρκαγιάς στα ακαθάριστα εδώ και χρόνια οικόπεδα του Δήμου Ηρακλείου, φοβούνται κάτοικοι στη Λεωφόρο Κνωσού, οι οποίοι αν και έχουν ενημερώσει τους αρμόδιους του δήμου, όπως υποστηρίζουν, δεν έχει γίνει το παραμικρό.

Ο τηλεοπτικός φακός της ΚΡΗΤΗ TV βρέθηκε στο σημείο, με δημότισσα να περιγράφει τα προβλήματα που προκύπτουν στα ακαθάριστα δημοτικά οικόπεδα και με την ίδια να γίνεται μπαλάκι μεταξύ των υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου.

Αυτές οι εικόνες με τα ξερόχορτα σε οικόπεδο του δήμου Ηρακλείου έχουν σκορπίσει ανησυχία σε δημότες σε γειτονιά στην Λ. Κνωσού, με τους ίδιους να κρούουν το καμπανάκι του κινδύνου στη Λότζια στη περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Και όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που η Πυροσβεστική υπηρεσία απευθύνει έκκληση στους δημότες να καθαρίσουν τα οικόπεδα τους από τα ξερόχορτα, εν μέσω αντιπυρικής περιόδου.

Πέρα από τα ξερόχορτα, ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε διάφορα αντικείμενα που εναπόθεσαν ασυνείδητοι πολίτες σε οικόπεδα του δήμου Ηρακλείου, τα οποία δεν έχουν καθαριστεί, με συνέπεια οι δημότες να διαμαρτύρονται για αυτές τις εικόνες, όπως και για τα ποντίκια.

Όπως υποστηρίζει η κ. Έφη Δουμάνη, αν και έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες, δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει το παραμικρό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια