Διαγνωστικό Κέντρο Ηρόδοτος: «Κύριος στόχος η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας»

Ηράκλειο
Διαγνωστικό Κέντρο Ηρόδοτος: «Κύριος στόχος η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενημέρωση σχετικά με την πορεία και την δραστηριότητα

"Με την ευχή της γρήγορης επανόδου της κοινωνίας μας στην κανονικότητα ύστερα από την πρωτόγνωρη δοκιμασία από τη πανδημία του κορωνοϊού", το Διαγνωστικό Κέντρο Ηρόδοτος θα ήθελε να ενημερώσει σχετικά με την πορεία και δραστηριότητά του.

Αναλυτικά όπως επισημαίνεται:

Κύριος στόχος της εταιρείας μας ήταν και παραμένει η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας στην αιχμή της ιατρικής επιστήμης και τεχνολογίας, πάντα με σεβασμό και ευαισθησία στον Άνθρωπο και την Κοινωνία.

  1. H Ηρόδοτος Ιατρική, Διαγνωστικό Κέντρο Ηρόδοτος, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και κοινωνική ευαισθησία αναλαμβάνει το μεγαλύτερο project υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιφέρεια Κρήτης. Την διενέργεια ελέγχων Covid-19 του εισερχόμενου τουρισμού στις δύο βασικές πύλες εισόδου του νησιού στα αεροδρόμια, Ηρακλείου και Χανιών – Ν.Καζαντζάκης και Ι.Δασκαλογιάννης αντίστοιχα. Σύμφωνα με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, πρόκειται για ένα μεγάλο στοίχημα, σε σχέση με την εικόνα του νησιού αλλά και ολόκληρης της χώρας, προκειμένου να κυλήσει ομαλά η θερινή περίοδος.
  1. Συγχρόνως διατηρούμε στοχευμένη παρουσία στους μεγαλύτερους ομίλους του ξενοδοχειακού κλάδου διενεργώντας επιτόπιους ελέγχους Covid-19.
  1. Παράλληλα, με το βλέμμα στραμμένο στις επιχειρηματικές προκλήσεις της επόμενης πενταετίας και στα πλαίσια της αναπτυξιακής μας πολιτικής υλοποιούμε το επενδυτικό μας πλάνο προχωρώντας σε εμβληματικές τοποθετήσεις.

H εμπειρία μας όσο και  η επιλογή της εταιρείας μας από την πολιτεία και την επιχειρηματική κοινότητα του τουριστικού κλάδου στην περιφέρεια Κρήτης, επιβεβαιώνουν την ηγετική θέση που κατέχει το Διαγνωστικό Κέντρο Ηρόδοτος στον κλάδο της πρωτοβάθμιας  ιδιωτικής υγείας και αντανακλά την ορθότητα του στρατηγικού σχεδιασμού μας, που στηρίζεται στο τρίπτυχο των αξιών μας: Αξιοπιστία-Καινοτομία-Εξωστρέφεια.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News