Νέα ταλαιπωρία λόγω των έργων ανάπλασης στο Ηράκλειο

Ηράκλειο
Νέα ταλαιπωρία λόγω των έργων ανάπλασης στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαμαρτύρονται οι καταστηματάρχες

Μετά την Λ. Δικαιοσύνης και την Ίδης, νέα ταλαιπωρία αναμένεται στο ιστορικό κέντρο καθώς ξεκινούν εργασίες ανάπλασης, στο υπόλοιπο τμήμα του, στο πλαίσιο σύμβασης που υπέγραψε ο δήμαρχος Ηρακλείου. 

Οι εργασίες αφορούν τμήμα της οδού Δικαιοσύνης, την οδό 1821, την Χατζημιχάλη Γιάνναρη και την μικρή Έβανς. 

Ενόψει της έναρξης των εργασιών θα ισχύσουν νέα κυκλοφοριακά δεδομένα στην περιοχή, όπως δήλωσε ο Γιάννης Αναστασάκης. 

Την ίδια ώρα, καταστηματάρχες εκφράζουν τις ενστάσεις τους, τόσο για την χρονική περίοδο που ξεκινούν τα έργα ανάπλασης, όσο και για τα τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν στο εργοτάξιο, εφόσον δεν υιοθετηθούν οι προτάσεις τους. 

 Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 

 "Μετά το  καταστροφικό για τις επιχειρήσεις μας lockdown επι τόσους μήνες και λίγες μέρες μετά την επιστροφή μας στην κανονικότητα,  η σκέψη και μόνο ότι  το κέντρο της πόλης θα μετατραπεί και πάλι σε εργοτάξιο, μας δημιουργεί τεράστια ανασφάλεια και φόβο ότι δεν θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε οικονομικά! Οι επιχειρήσεις μας κυριολεκτικά κρέμονται από μια κλωστή και όλοι περιμένουμε την τουριστική σεζόν για να καλύψουμε τα κενά που έχουν δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες!  

" Ζητούμε να επανεξετάσετε το χρονοδιάγραμμα σας και να μεταφέρετε την έναρξη του έργου  3 μήνες αργότερα ...." 

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ηρακλείου θα επιδιώξουν άμεσα καταστηματάρχες του κέντρου ενώ την ίδια ώρα, ο Χρήστος Μπότης δηλώνει αποφασισμένος να αποτρέψει …ανησυχητικές όπως είπε εικόνες στο εργοτάξιο, όπως συνέβη το προηγούμενο χρονικό διάστημα. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News