AEGEAN: Ξεκίνησαν οι πρώτες απευθείας πτήσεις από το εξωτερικό στην Κρήτη για το φετινό καλοκαίρι

Κρήτη
AEGEAN: Ξεκίνησαν οι πρώτες απευθείας πτήσεις από το εξωτερικό στην Κρήτη για το φετινό καλοκαίρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με 49 διεθνή δρομολόγια σε 22 χώρες, από τις βάσεις της σε Ηράκλειο και Χανιά η AEGEAN στηρίζει τον τουρισμό του νησιού

Με την πτήση A3427 της AEGEAN από τη Στουτγάρδη που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηράκλειου το μεσημέρι της Τρίτης, μια από τις πρώτες διεθνείς πτήσεις της εταιρείας από το νησί για τη φετινή χρονιά, εγκαινιάστηκε το θερινό πρόγραμμα των τακτικών απευθείας πτήσεων της AEGEAN από το εξωτερικό προς το Ηράκλειο και την Κρήτη, σε μια από τις σημαντικότερες σε δραστηριότητα και δυναμική βάσεις της εταιρείας.

Αναγνωρίζοντας την ελκυστικότητα της Κρήτης σε έναν από τους πλέον δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς, η AEGEAN δημιούργησε ένα ενισχυμένο διεθνές δίκτυο και φιλοδοξεί ότι αριθμός των επισκεπτών που τελικά θα επιλέξουν το νησί για το φετινό καλοκαίρι, θα την αναδείξει σε έναν από τους βασικούς παράγοντες ανάκαμψης του ελληνικού τουρισμού.

Με 10 αεροσκάφη συνολικά από τις βάσεις της εταιρείας σε Ηράκλειο και Χανιά, η AEGEAN θα πραγματοποιεί 49 απευθείας δρομολόγια, σε 46 προορισμούς του εξωτερικού, διασυνδέοντας το νησί με τις μεγαλύτερες τουριστικές αγορές σε 22 χώρες τόσο με προγραμματισμένες όσο και με ναυλωμένες πτήσεις, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους διεθνείς ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Σταδιακά, τις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσουν να πραγματοποιούνται και τα υπόλοιπα τακτικά εβδομαδιαία δρομολόγια στις αγορές της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Αγγλίας, της Ελβετίας, του Ισραήλ, της Αυστρίας, της Κύπρου κ.α. και μόλις αποκατασταθεί και η διασυνδεσιμότητα της χώρας με τη Ρωσία, θα ξεκινήσουν και τα δρομολόγια από και προς τη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη. Παράλληλα, πραγματοποιούνται ήδη με αυξημένες συχνότητες τα δρομολόγια προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη από Ηράκλειο και Χανιά, διασυνδέοντας το νησί και με το υπόλοιπο δίκτυο των περισσότερων από 100 προορισμών της AEGEAN, καθώς και από και προς τη Ρόδο, από το αεροδρόμιο Ηρακλείου. 

Η κ. Μαρίνα Σπυριδάκη, Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων της AEGEAN, επισήμανε: «Η δραστηριότητα της AEGEAN στην Κρήτη αποτελεί βαρόμετρο για τον ελληνικό τουρισμό. Αναγνωρίζοντας τη δυναμική του νησιού και τη φετινή, ιδιαίτερη, τουριστική περίοδο η AEGEAN ενισχύει το δίκτυό της και προσφέρει περισσότερες απευθείας πτήσεις διασυνδέοντας το νησί με όλες τις μεγάλες αγορές του εξωτερικού. Είμαστε εδώ, για να συμβάλλουμε και το φετινό καλοκαίρι στην επανεκκίνηση του τουρισμού και να φέρουμε τους επισκέπτες σε αγαπημένα τους μέρη και αγαπημένους προορισμούς».

O κ. Στέφανος Σαδόπουλος, Διευθυντής πωλήσεων Ελλάδας, Κύπρου και Βαλκανίων της AEGEAN, δήλωσε σχετικά: «Οι πρώτες ενδείξεις για την Κρήτη είναι ενθαρρυντικές, καθώς ιδίως τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον από τις μεγάλες αγορές του εξωτερικού. Είμαστε αισιόδοξοι ότι η Κρήτη θα αποτελέσει και φέτος έναν από τους κορυφαίους προορισμούς στις προτιμήσεις των ξένων επισκεπτών. Για αυτό και όλοι εμείς στην AEGEAN επενδύουμε και αυξάνουμε διαρκώς τη δραστηριότητά μας στο νησί». 

Για περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικά με το νέο δίκτυο από και προς την Κρήτη, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.aegeanair.com.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News