Ηράκλειο

Σε απόγνωση επαγγελματίες στις Κάτω Γούβες μετά την καταστροφή των γεφυρών - Κάνουν λόγο για τριτοκοσμικές εικόνες

Για τριτοκοσμικές εικόνες κάνουν λόγο καταστηματάρχες στις Γούβες - Αντιδράσεις για τα προβλήματα πρόσβασης προς τα καταστήματά τους

Σε απελπισία βρίσκονται επαγγελματίες στην παραλιακή των Γουβών του Δήμου Χερσονήσου καθώς δεν έχουν αποκατασταθεί οι υποδομές πρόσβασης προς τα καταστήματά τους, 6 μήνες μετά τις βιβλικές καταστροφές από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Οι 3 πρόχειρες γέφυρες που συνέδεαν τον δρόμο με τα καταστήματά τους παρασύρθηκαν τον περασμένο Νοέμβριο από τα ορμητικά νερά, με συνέπεια όπως λένε να υπάρχει ταλαιπωρία και με τους ίδιους να βρίσκονται αντιμέτωποι με οικονομική καταστροφή.

Επαγγελματίες διαμαρτύρονται για την έλλειψη φωτισμού, για τις λακκούβες και όχι μόνο,  καλώντας την δημοτική αρχή Χερσονήσου να προβεί στις αναγκαίες παρεμβάσεις οι οποίες θα αναβαθμίσουν την γενικότερη εικόνα της τουριστικής περιοχής.

Στην ευρύτερη περιοχή των Γουβών, αρκετά καταστήματα παραμένουν κλειστά όπως κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός.

Αναφορικά με τα προβλήματα στις υποδομές, ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος δήλωσε πρόσφατα ότι σύντομα θα ξεκινήσουν εργασίες αποκατάστασης της οδοποιίας που καταστράφηκε από την θεομηνία, με προτεραιότητα στο παραλιακό μέτωπο καθώς εγκρίθηκε ποσό ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ. 

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια