Μετέτρεψε την οικοδομή... σε φυτεία με 112 γλάστρες κάνναβης - Πώς πιάστηκε στα «πράσα» ο 35χρονος

Κρήτη
Μετέτρεψε την οικοδομή... σε φυτεία με 112 γλάστρες κάνναβης - Πώς πιάστηκε στα «πράσα» ο 35χρονος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύλληψη ενός άνδρα για την «οικιακή» χασισοφυτεία στην Χερσόνησο

Αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού, λόγω της αναδουλειάς φαίνεται πως επιχείρησε 35χρονος Έλληνο - Γεωργιανός στην περιοχή της Χερσονήσου, ο οποίος αποφάσισε να μετατρέψει σε φυτεία μια οικοδομή.

Ο νεαρός επιχειρηματίας, με το εμπόριο γούνας να έχει μπει στον πάγο, φαίνεται πως αποφάσισε να στραφεί στον τομέα της οικοδομής και της γεωπονίας, μετατρέποντας το γιαπί σε φυτώριο κάνναβης.

Όπως αποδείχτηκε όταν αστυνομικοί του τμήματος Χερσονήσου έκαναν έφοδο στο χώρο, διέθετε ολόκληρο φυτώριο με 112 μίνι δενδρύλλια κάνναβης, τα οποίο μεγάλωνε με τη βοήθεια λιπασμάτων.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έβγαζε τις γλάστρες με τα φυτά στο μπαλκόνι να λιάζονται.

Τα σχέδια του όμως ναυάγησαν όταν αστυνομικοί του Τμήματος Χερσονήσου αποφάσισαν να κάνουν έρευνα για τη νέα του δραστηριότητα.

Ο 35χρονος διέμενε σε ισόγεια γκαρσονιέρα, ενώ στον όροφο της οικοδομής μεγάλωνε τα δενδρύλλια ποντάροντας στο παράνομο κέρδος που υπολόγιζε πως σύντομα θα έχει.

Τα σχέδια για εύκολο πλουτισμό όμως, «έκαψαν τη γούνα του» κυριολεκτικά, καθώς η έφοδος των αστυνομικών του Τμήματος Χερσονήσου, έβαλε τέλος στη δράση του.

Ο ίδιος κατέληξε με χειροπέδες και ήδη οδηγήθηκε ενώπιο του εισαγγελέα κατηγορούμενος για καλλιέργεια κάνναβης.

Όπως ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση στη διάρκεια της επιχείρησης έγινε και η προβλεπόμενη έρευνα στο διαμέρισμα του και σε περιβάλλοντες χώρους, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 112 φυτώρια δενδρυλλίων κάνναβης, ποσότητα αποξηραμένων φύλλων κάνναβης, λίπασμα σε μορφή υγρού και το κινητό τηλέφωνο του 35χρονου το οποίο κατασχέθηκε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News