Ηράκλειο

Θρόμβωση 44χρονης: Περαιτέρω επιδείνωση στην υγεία της - Εμφάνισε βαριά εγκεφαλική αιμορραγία

Νοσηλεύεται σε πλήρη καταστολή στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ

Περαιτέρω επιδείνωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας της 44χρονης που νοσηλεύεται από χτες στο ΠΑΓΝΗ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες εμφάνισε βαριά εγκεφαλική αιμορραγία και επιληπτική κρίση, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε πλήρη καταστολή στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

Έντονη ανησυχία επικρατεί για την εξέλιξη της σοβαρής περιπέτειας υγείας που αντιμετωπίζει η 44χρονη γυναίκα, που νοσηλεύεται μετά την επιδείνωση της κατάστασης της από χτες στο ΠΑΓΝΗ.

Η 44χρονη εμφάνισε θρόμβωση (είχε εμφανίσει θρομβοπενία) και αιμάτωμα στο κεφάλι χτες οπότε και αποφασίστηκε η μεταφορά της από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο στο ΠΑΓΝΗ.

Για την κατάσταση της υγείας της 44χρονης εξέδωσε ανακοίνωση χτες και η Διοικήση του Βενιζέλειου Νοσοκομείου:

«Αναφορικά με το περιστατικό της 44/χρονης γυναίκας που νοσηλευόταν στην Αιματολογική κλινική του Γ.Ν «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ – ΠΑΝΑΝΕΙΟ», συνέπεια επιδείνωσης απεικονιστικών ευρημάτων μεταφέρεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, λόγω πιθανής ανάγκης υποστήριξης από ειδικότητες που δεν διαθέτει το Νοσοκομείο μας».

Υπενθυμίζεται πως η 44χρονη, 7 μέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου άρχισε να εκδηλώνει τα πρώτα συμπτώματα, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και έγινε εισαγωγή της στην Αιματολογική του νοσηλευτικού ιδρύματος με τους γιατρούς να παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας της από την στιγμή.

Το πόρισμα για την πιθανή σύνδεση εμφάνισης θρόμβωσης με το εμβόλιο αναμένεται ενώ όπως αποκάλυψε το neakriti.gr, τα αποτελέσματα των πρώτων εξετάσεων που διενεργήθηκαν σε νοσοκομείο της Αθήνας, δείχνουν «ασθενή σύνδεση με το σύνδρομο Vitt» το οποίο συναντάται και ως παρενέργεια του εμβολίου της AstraZeneca.

Ξεκαθαρίζεται για μια ακόμη φορά σε όλους τους τόνους, πως το τελικό πόρισμα είναι αυτό που θα καταδείξει με απόλυτη σαφήνεια αν υπάρχει σύνδεση μεταξύ εμβολίου και της εμφάνισης θρόμβωσης, αποτέλεσμα που θα προκύψει μόνο έπειτα από την ενδελεχή έρευνα της Επιτροπής Φαρμακοεπαγρύπνησης. Η κατάσταση της 44χρονης, πάντως, είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη τις τελευταίες ώρες.

(Φωτογραφία Αρχείου IN TIME) 

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια