Ηράκλειο

Τουρισμός: Βρείτε θέση σε ειδικότητες υποδοχής, οροφοκομίας, σέρβις & κουζίνα

Πρωτοβουλία από την Ένωση Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου

Εγκαινιάζει την δραστηριότητα εύρεση προσωπικού μέσω της Ιστοσελίδας της www.cretanapartments.com η Ένωση Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου «Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ».

Σε μια προσπάθεια να διευκολύνει τόσο τα μέλη της στην εύρεση προσωπικού όσο και εργαζόμενους που ενδιαφέρονται να εργαστούν σε επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων- Δωματίων και λοιπών καταλυμάτων πολυτελούς διαμονής.

Πρόκειται για ειδικότητες υποδοχής, οροφοκομίας ,bar- σέρβις, κουζίνα .

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: "Δυστυχώς η πανδημία καθυστέρησε προγραμματισμένες δράσεις της Ένωσης συμπεριλαμβανομένης και της συγκεκριμένης.

Οι πολίτες που ενδιαφέρονται να στείλουν το βιογραφικό τους θα πρέπει να συνδεθούν στο https://experience-crete.gr/cv/ προκειμένου να ακολουθήσουν τις διαδικασίες που περιγράφονται.

Στη συνέχεια τα βιογραφικά τους θα καταχωρούνται σε ειδικό αρχείο και σε κάθε ενδιαφερόμενο επιχειρηματία θα δίνεται η ειδικότητα του ενδιαφέροντος του".

Ο πρόεδρος κ. Χριστοδουλάκης δήλωσε ότι αν και τα μέλη της Ένωσης δεν χρησιμοποιούν πολύ προσωπικό εντούτοις είναι σημαντικό να υπάρχει μια τράπεζα βιογραφικών όπου αμφότεροι θα μπορούν να έρθουν σε επαφή.

φωτογραφία pexels

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια