Πατέρας 35χρονου μετά την εμφάνιση θρομβώσεων: «Στο δεύτερο χειρουργείο, ο γιος μου φοβόταν ότι δε θα βγει ζωντανός»

Ηράκλειο
Πατέρας 35χρονου μετά την εμφάνιση θρομβώσεων: «Στο δεύτερο χειρουργείο, ο γιος μου φοβόταν ότι δε θα βγει ζωντανός»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαιρετικά σπάνια περίπτωση θρόμβωσης μετά τον εμβολιασμό, λένε οι ειδικοί για τον 35χρονο Κρητικό

Τον απίστευτο Γολγοθά που ανεβαίνει ο γιος του, ο οποίος υποβλήθηκε και σε δεύτερο χειρουργείο, καθώς οι γιατροί διέγνωσαν δεύτερη θρόμβωση - αυτή τη φορά στην αριστερή καρωτίδα - και όλα αυτά λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με το AstraZeneca, περιέγραψε στον τηλεοπτικό φακό της ΚΡΗΤΗ TV, ο πατέρας του 35χρονου από την Ιεράπετρα.

«Το μόνο που θέλει είναι να βγει από το νοσοκομείο», όπως εξομολογείται ο πατέρας του 35χρονου Αλέξανδρου. Αυτό που θέλει, όπως αναφέρει ο πατέρας, είναι να βγει ζωντανός από το Νοσοκομείο και να περπατάει. «Την πρώτη φορά ήμασταν ξεγραμμένοι! Πηγαίναμε για ακρωτηριασμό. Πήγαιναν να σώσουν τη ζωή και δεν γνώριζαν αν σώσουν το πόδι», αναφέρει.

Όπως περιγράφει ο πατέρας στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV και τη δημοσιογράφο Γεωργία Μακάκη το δεύτερο περιστατικό «ήταν πολύ βαρύ! Τώρα, όμως, είναι καλά και αυτό έχει σημασία. Είμαι αισιόδοξος όπως και εκείνος είναι πολύ αισιόδοξος».

Παράλληλα ο κ. Νίκος Μεταξάκης αναφέρει πως «στο δεύτερο χειρουργείο, ο γιος μου φοβόταν ότι δε θα βγει ζωντανός», ενώ περιέγραψε την ψυχολογία του γιου του πριν και μετά το χειρουργείο όπως και τους φόβους της οικογένειας.

«Θέλω να πιστεύω ότι αποφύγαμε και τα χειρότερα και ότι δε θα συμβεί κάτι παρόμοιο μετά», είπε ευχαριστώντας γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου καθώς και της Ιεράπετρας, για την άμεση αντιμετώπιση του περιστατικού. «Ήταν ένα πρωτόγνωρο περιστατικό και γι' αυτούς», όπως είπε.

Η κατάσταση της υγείας του 35χρονου είναι καλή σύμφωνα με τον Διοικητή του Νοσοκομείου ο οποίος εκτιμά, ότι στο τέλος της εβδομάδας, αναμένεται να ξεκαθαριστεί, αν τελικά το περιστατικό σχετίζεται ή όχι με το εμβόλιο της AstraZeneca.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News