Διακοπές ρεύματος από Δευτέρα – Δείτε σε ποιες περιοχές

Κρήτη
Διακοπές ρεύματος από Δευτέρα – Δείτε σε ποιες περιοχές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναλυτικά οι ώρες που θα υπάρξουν διακοπές ρεύματος

Ειδοποιούνται οι κάτοικοι των παρακάτω περιοχών και χωριών ότι, για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Για τον λόγο αυτό, οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου μας ακόμα και αν βρίσκονται καταγής. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι πληροφορίες για τις προγραμματισμένες διακοπές αναρτώνται καθημερινά στο site του ΔΕΔΔΗΕ www.deddie.gr

Αναλυτικά οι περιοχές:

ΔΕΥΤΕΡΑ 17/5/2021

08:00-10:00: Στον δήμο Γόρτυνας, στο Ασήμι, στις περιοχές του ελαιουργείου Κυριακάκη, του οινοποιείου Αγγελιδάκη, της Ένωσης Αγροτικού Συνεταιρισμού Μονοφατσίου και στα χωριά Ίνια, Στόλοι, Λούρες, Βαλή, Γκαγκάλες, Κερατοκεφάλι, Άγιοι Δέκα, καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και τα αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

10:00-14:30: Στο χωριό Άνω Άκρια του δήμου Γόρτυνας, στην περιοχή της γεώτρησης Θεργιάκη-Ξυλούρη.

10:00-14:30: Στον δήμο Γόρτυνας, στα χωριά Μωριάς, Άνω και Κάτω Άκρια. Στις περιοχές των γεωτρήσεων Θεργιάκη, Ξυλούρη, Σιδέρη Βλαχάκη, Βασιλάκη και Χαιρέτη, του χοιροστασίου Γαβαλά και σε όλες τις επιχειρήσεις και τα αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

ΤΡΙΤΗ 18/5/2021

08:00-15:00: Στον δήμο Μινώα Πεδιάδος στον χωριό Ευαγγελισμός, στη θέση Κυπέρας, και στις περιοχές του εργοταξίου του νέου αεροδρομίου Καστελίου, του αρδευτικού Χουρδάκη και των φωτοβολταϊκών πάρκων Αγγελάκη.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19/5/2021

08:00-12:00: Στα χωριά Μυρτιά και Αστρακοί και στην είσοδο του χωριού Σγουροκεφάλι από την πλευρά της Επισκοπής. Επίσης στις περιοχές του ελαιουργείου Μελισσουργάκη πριν τη διακλάδωση προς Μυρτιά, του φωτοβολταϊκού πάρκου Τσαγκαρουλάκη και των αντλιοστασίων Θραψανιωτάκη, Ξυδιανάκη και Νικολιδάκη. Στα χωριά Κελιά, Φιλίσια, Βόνη, Θραψανό, Σαμπάς, Ζωφόροι, Άνω & Κάτω Απόστολοι και Ευαγγελισμός. Στο εργοτάξιο του νέου αεροδρομίου και σε όλες τις επιχειρήσεις και τα αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών και χωριών.

08:00-15:00: Στον δήμο Μινώα Πεδιάδος στα χωριά Στείρωνας, Πανόραμα, Ζίντα και Πατσίδερος και σε όλες τις επιχειρήσεις και τα αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

12:00-15:00: Γενικά στο χωριό Σμάρι του δήμου Μινώα Πεδιάδος.

ΠΕΜΠΤΗ 20/5/2021

08:00-10:00: Στον δήμο Φαιστού, στις περιοχές των αρδευτικών Τσαγκαρουλάκη, Βολακάκη και Αλεξάκη και στον δήμο Γόρυνας στο χωριό Πλάτανος.

08:00-12:00: Στον δήμο Ηρακλείου, στα Καμίνια, στις οδούς Μάχης Κρήτης από την οδό Ισαύρων έως την οδό Ηφαίστου, Πετλέμπουρι από την οδό Ηφαίστου έως την οδό Ισαύρων, και Αχαιών και Ηφαίστου από την οδό Μάχης Κρήτης έως την οδό Πετλέμπουρι. Επίσης στην οδό Αστρ. Κόντου.

08:00-15:00: Στον δήμο Φαιστού, στο Τυμπάκι, στην είσοδο του Τυμπακίου, στην περιοχή της εκκλησίας του Αγίου Νεκταρίου, της επιχείρησης Παραδεισανού, του s.m. “Χαλκιαδάκης”, του πρώην ελαιουργείου Δρετάκη και του αρδευτικού Μυλολιδάκη.

09:30-11:00: Στον δήμο Φαιστού, στους οικισμούς Βρέλη και Απόλυχνος, και σε όλες τις επιχειρήσεις, τα φωτοβολταϊκά πάρκα και τα αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

13:00-14:00: Στο Τυμπάκι στις περιοχές των συσκευαστηρίων Τσουρδίνη-Σκουλούδη και Γαννακάκη, του Τουριστικού Περιπτέρου, των εγκαταστάσεων του Βιολογικού Καθαρισμού και των αρδευτικών Παπαδάκη, Ταβερναράκη, Κυδωνάκη και Γιαννουλάκη. Επίσης στον Κόκκινο Πύργο και στις περιοχές των αρδευτικών Πετειναράκη και Λατζουράκη, του ξενοδοχείου Βογιατζάκη και του θερμοκηπίου Μαλεφιτσάκη, στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου Τυμπακίου και του Στρατοπέδου Καπετανάκη και σε όλες τις επιχειρήσεις και τα αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

14:00-16:00: Γενικά στο χωριό Μονόχωρο του δήμου Φαιστού.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/5/2021

08:00-11:00: Στο Καστέλι του δήμου Μινώα Πεδιάδος, στην περιοχή Πολυθέα.

08:00-11:00: Στον δήμο Μινώα Πεδιάδος, στα χωριά Λιλιανό, Αγία Παρασκευή, Αρμάχα, Μαθιά και Γεράκι. Στο Καστέλι στις περιοχές του καταυλισμού, των καυσίμων, της πίστας αεροσκαφών της Αεροπορίας και των εγκαταστάσεων της 133 Σ.Μ. και σε όλες τις επιχειρήσεις και τα αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

08:00-15:00: Στο Καστέλι του δήμου Μινώα Πεδιάδος, στις περιοχές του αρδευτικού Καστελίου και της ιδιοκτησίας Σμυρνάκη Ευσταθίου.

 Φωτογραφία: unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News