Ηράκλειο

4η ΤΟΜΥ: Επιστολή κατοίκων υπέρ της μονάδας στα Καμίνια

"Εξυπηρετεί τον ασύλληπτο αριθμό των 7.000 συμπολιτών"

Την ικανοποίησή τους για τη λειτουργία της 4ης ΤΟΜΥ στα Καμίνια (Τάλως) εκφράζουν με επιστολή τους προς τον δήμαρχο Ηρακλείου, τη διοικήτρια της 7ης Υ.ΠΕ. και τον καθηγητή Ιατρικής Χρήστο Λιονή περίπου 100 κάτοικοι της περιοχής Καμινίων, που υπογράφουν το παρακάτω κείμενο:

«Είμαστε μια ομάδα κατοίκων της περιοχής των Καμινιών, μιας από τις πιο υποβαθμισμένες και αδικημένες περιοχές του δήμου Ηρακλείου. Όμως τα τέσσερα τελευταία χρόνια είχαμε τη χαρά και την τύχη να δημιουργηθεί στην περιοχή μας μια μονάδα παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας (ΤΟΜΥ 4η - δημοτικό ιατρείο-ακαδημαϊκή μονάδα) στη θέση Τάλως.


Λέμε για τη χαρά και την τύχη, γιατί πραγματικά η Μονάδα έχει στελεχωθεί από άριστους υγειονομικούς επιστήμονες, αλλά και αξιόλογους διοικητικούς υπαλλήλους. Τα τέσσερα τελευταία χρόνια απολαμβάνουμε υψηλού βαθμού Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και ψυχολογική στήριξη, "παντρεμένα" με μια ανθρώπινη προσέγγιση, που σπάνια συναντάς σε δομές υγείας. Όλοι εμείς οι υπογράφοντες αυτή την επιστολή θέλουμε να ευχαριστήσουμε έναν-έναν ξεχωριστά τους εργαζόμενους, είτε είναι υγειονομικοί είτε διοικητικοί υπάλληλοι, για το σπουδαίο έργο τους, και να τους ευχηθούμε υγεία και ευτυχία, σε ατομικό αλλά και σε οικογενειακό επίπεδο.


ΥΓ: Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι υπεύθυνοι θα αξιολογήσουν το έργο και την προσφορά των εργαζομένων και θα διατηρήσουν τη δομή ως έχει, καθώς και το ανθρώπινο δυναμικό. Γιατί έχει φτάσει να εξυπηρετεί τον ασύλληπτο αριθμό των 7.000 συμπολιτών μας, αποσυμφορίζοντας ταυτόχρονα σε τεράστιο βαθμό τις δευτεροβάθμιες και τριτοβάθμιες δομές υγείας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια