Ηράκλειο

Καμίνια: Το ευχαριστώ των κατοίκων στο προσωπικό της 4ης ΤΟΜΜΥ

«Όταν η επιστήμη συμπορεύεται με την ανθρωπιά, έχουμε πάντα ένα καλό αποτέλεσμα»

Σε επιστολή που υπογράφουν περίπου 100 κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής των Καμινίων, αναφέρουν πως είχαν «την χαρά και την τύχη να δημιουργηθεί στην περιοχή μια μονάδα παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας (ΤΟΜΜΥ 4η-δημοτικο ιατρείο –ακαδημαϊκή μονάδα)», η οποία «έχει στελεχωθεί από άριστους υγειονομικούς επιστήμονες αλλά και αξιόλογους διοικητικούς υπαλλήλους», ενώ ακόμη θέλουν να ευχαριστήσουν «έναν έναν ξεχωριστά, τους εργαζόμενους είτε είναι υγειονομικοί, είτε διοικητικοί υπάλληλοι, για το σπουδαίο έργο τους, να τους ευχηθούμε υγεία και ευτυχία, σε ατομικό αλλά και σε οικογενειακό επίπεδο».

Αναλυτικά η επιστολή:

«Είμαστε μια ομάδα κατοίκων της περιοχής των Καμινιών, μιας από τις ποιο υποβαθμισμένες και αδικημένες περιοχές του Δήμου Ηρακλείου. Όμως τα τέσσερα τελευταία χρόνια, είχαμε την χαρά και την τύχη να δημιουργηθεί στην περιοχή μας μια μονάδα παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας (ΤΟΜΜΥ 4η-δημοτικο ιατρείο –ακαδημαϊκή μονάδα) στην θέση ΤΑΛΩΣ.

Λέμε για την χαρά και την τύχη, γιατί πραγματικά η μονάδα έχει στελεχωθεί από άριστους υγειονομικούς επιστήμονες αλλά και αξιόλογους διοικητικούς υπαλλήλους. Τα τέσσερα τελευταία χρόνια απολαμβάνουμε υψηλού βαθμού πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και ψυχολογική στήριξη παντρεμένα με μία ανθρώπινη προσέγγιση, που σπάνια συναντάς σε δομές υγείας. Όλοι εμείς οι υπογράφοντες αυτή την επιστολή, θέλουμε να ευχαριστήσουμε έναν έναν ξεχωριστά, τους εργαζόμενους είτε είναι υγειονομικοί, είτε διοικητικοί υπάλληλοι, για το σπουδαίο έργο τους, να τους ευχηθούμε υγεία και ευτυχία, σε ατομικό αλλά και σε οικογενειακό επίπεδο.

Υ.Γ Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι υπεύθυνοι θα αξιολογήσουν το έργο και την προσφορά των εργαζομένων και θα διατηρήσουν την δομή ως έχει καθώς και το ανθρώπινο δυναμικό. Γιατί έχει φτάσει να εξυπηρετεί τον ασύλληπτο αριθμό των 7.000 συμπολιτών μας, αποσυμφορίζοντας ταυτόχρονα σε τεράστιο βαθμό τις δευτεροβάθμιες και τριτοβάθμιες δομές υγείας.

Την παραπάνω επιστολή υπογράφουν περίπου 100 κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής των Καμινίων».

(Φωτογραφία Αρχείου RawPixel)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια