Έρημη πόλη το Ηράκλειο ανήμερα του Πάσχα - Άδειοι δρόμοι & ελάχιστοι περιπατητές στο κέντρο

Κρήτη
Έρημη πόλη το Ηράκλειο ανήμερα του Πάσχα - Άδειοι δρόμοι & ελάχιστοι περιπατητές στο κέντρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Πάσχα των Ορθοδόξων στο Άδειο Ηράκλειο

Έρημοι οι πιο κεντρικοί δρόμοι του ιστορικού κέντρου του Ηρακλείου. Ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα ελάχιστοι ήταν εκείνοι που επέλεξαν να κάνουν μία βόλτα στο Ηράκλειο. Ωστόσο, γι’ αυτούς τους λίγους το περπάτημα στα όμορφα δρομάκια της πόλης κρατώντας έναν καφέ στο χέρι, ήταν απολαυστικό.

Μπορεί τους τελευταίους μήνες, λόγω της καραντίνας, να έχουν συνηθίσει οι Ηρακλειώτες την πόλη άδεια από κόσμο, ωστόσο η Κυριακή του Πάσχα αποτέλεσε ξανά φέτος την ευκαιρία για τους λίγους να στείλουν sms με τον κωδικό 6 και να κάνουν τη βόλτα τους, την ώρα που οι υπόλοιποι σούβλιζαν τον οβελία.

Οι ρυθμοί χαλαροί στο Μεγάλο Κάστρο ανήμερα Κυριακής του Πάσχα και εν μέσω καραντίνας. Οι ελάχιστοι Ηρακλειώτες που βρέθηκαν στο κέντρο το οποίο θύμιζε «φάντασμα», απήλαυσαν την ηρεμία αλλά και τον καλό καιρό ο οποίος έκανε ιδανικές τις συνθήκες για περπάτημα στην πλατεία Λιονταριών και στους άλλους, άδειους δρόμους, της ιστορικής πόλης.

Κι ενώ η κίνηση του κόσμου σήμερα ήταν υποτονική με την πόλη έρημη, όλοι βρίσκονται εν αναμονή του μεγάλου ανοίγματος της εστίασης τη Δευτέρα του Πάσχα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News