Η οικογένεια της «Super Creta Gas» κάνει Πάσχα μαζί με τα Παιδικά Χωριά SOS Κρήτης

Κρήτη
Η οικογένεια της «Super Creta Gas» κάνει Πάσχα μαζί με τα Παιδικά Χωριά SOS Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και φέτος δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS Κρήτης και στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Ηρακλείου η οικογένεια του Σταύρου Κουμουλά και της Τζίνας Τσαντρίζου

Με κινήσεις ουσίας η εταιρεία και η οικογένεια Σταύρου Κουμουλά - Τζίνας Τσαντρίζου  βρίσκονται δίπλα στις ανάγκες των παιδιών που υποστηρίζονται από το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Ηρακλείου και φιλοξενούνται στα Παιδικά χωριά SOS Κρήτης .

Χθες, Μ. Πέμπτη η κα. Τζίνα Τσαντρίζου επισκέφτηκε τα Παιδικά Χωριά SOS Κρήτης για να παραδώσει τα πασχαλινά δωράκια στους μικρούς φίλους και φίλες των οικογενειών SOS καθώς και μια δωροεπιταγή για υγρά καύσιμα για τις ανάγκες της μετακίνησης τους.    

Κερματοσυλλέκτες των Παιδικών Χωριών SOS έχουν τοποθετηθεί για τον σκοπό ενίσχυσης του έργου που επιτελούν μπροστά στα ταμεία και στα τρία πρατήρια "Super Creta Gas" - ΚΟΥΜΟΥΛΑΣ ΑΕ:

  • Πρατήριο ΕΚΟ στη Λ. Ματθαιάκη 58
  • Πρατήριο REVOIL στη Λ. Κνωσσού 64 ΚΑΙ στο
  • ΝΕΟ μας Πρατήριο EKO στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου, Οδός Α΄

Στην Κρήτη, το έργο των Παιδικών Χωριών SOS ξεκίνησε στο Ηράκλειο το 2012 με τη δημιουργία του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας με στόχο την υποστήριξη της οικογένειας που είναι σε κρίση, μέσω του οποίου έχουν λάβει ουσιαστική υποστήριξη πάνω από 950 οικογένειες και 2050 παιδιά. Παράλληλα, από την αρχή του 2018 ξεκίνησε στη Φοινικιά Ηρακλείου η λειτουργία του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης, του τέταρτου Παιδικού Χωριού SOS στην Ελλάδα. Το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης στεγάζεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, σε εκταση 5 στρεμμάτων, και αποτελείται από 3 σπίτια οικογενειών SOS που φιλοξενούν σήμερα 23 παιδιά.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να πραγματοποιήσουν μια κατάθεση στο λογαριασμό των Παιδικών Χωριών SOS  στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (IBAN GR 57 0110 7550 0000 7552 9603 385) - Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Ηρακλείου: Τηλ.: 2810/222610-670 [email protected]. Υπεύθυνος Πέτρος Παπαδάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News