Δήμος Μινώα Πεδιάδας: 2 εκατομμύρια ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών από τις θεομηνίες

Ηράκλειο
Δήμος Μινώα Πεδιάδας: 2 εκατομμύρια ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών από τις θεομηνίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για τις ζημιές από την κακοκαιρία του Νοεμβρίου που έπληξαν τις δημοτικές κοινότητες Καστελλίου και Θραψανού

Με 2 εκατομμύρια ευρώ ενισχύεται ο δήμος Μινώα Πεδιάδας, για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν σε υποδομές και δίκτυα από τις πλημμύρες που έλαβαν χώρα στις 6 και 7 Νοεμβρίου 2020 και έπληξαν τις δημοτικές κοινότητες Καστελλίου και Θραψανού.

Η εν λόγω χρηματοδότηση προήλθε μετά την υποβολή αναλυτικώς τεκμηριωμένου τεχνικού δελτίου από τη δημοτική αρχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας προς το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και τη σχετική έγκριση αυτού προκειμένου να εκτελεστούν οι αναγκαίες εργασίες για την αποκατάσταση των οδικών υποδομών και των συνοδών τους τεχνικών έργων, γεφύρωσης και υδραυλικών έργων.

Με αφορμή την έγκριση της χρηματοδότησης, ο δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης ανέφερε τα εξής:

«Με συστηματική προετοιμασία και τεκμηριωμένη διοίκηση πετύχαμε την έγκριση μιας ακόμα χρηματοδότησης για το δήμο μας προκειμένου να προβούμε το επόμενο διάστημα στην αποκατάσταση των ζημιών που έγιναν στις υποδομές του δήμου από τις θεομηνίες του περασμένου Νοεμβρίου. Θέλω να ευχαριστήσω την πολιτική ηγεσία και ιδιαίτερα τον κ. Καραμανλή και τον συντοπίτη μας κ. Κεφαλογιάννη για τη θετική τους στάση στο αίτημά μας για την έγκριση αυτής της σημαντικής χρηματοδότησης που έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από άλλα έργα, παρεμβάσεις και χρηματοδοτήσεις που έχει επιτύχει η δημοτική μας αρχή τους τελευταίους 18 μήνες.»

(Φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News