«Ετοιμοπόλεμος» για το Πάσχα με 168.000 κροτίδες

Ηράκλειο
«Ετοιμοπόλεμος» για το Πάσχα με 168.000 κροτίδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη άνδρας με τεράστιο φορτίο στο Ηράκλειο

Απίστευτα μεγάλο αριθμό κροτίδων κατέσχεσαν οι αστυνομικοί στην Κρήτη καθώς άνδρας κατείχε 168.000.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο ελέγχων σε καταστήματα, συνελήφθη την Μεγάλη Τετάρτη στο Ηράκλειο, άνδρας κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, εντόπισαν τον άνδρα που επέβαινε φορτηγό αυτοκίνητο και στον έλεγχος που ακολούθησε στον ίδιο και στο εν λόγω όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 168.000 κροτίδες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Είχε 232 βεγγαλικά στην επιχείρηση

Και στη Σητεία συνελήφθη το απόγευμα της Μ. Τετάρτης άνδρας κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων και ειδικού σχεδιασμού από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης,  για την πρόληψη και καταστολή της παράνομης κατοχής βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας, έκαναν έρευνα σε επιχείρηση ιδιοκτησίας του άνδρα.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 232 τεμάχια βεγγαλικών –πυροτεχνημάτων. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News