Στη Βουλή οι προτάσεις του ΤΕΕ/ΤΑΚ για το Εξοικονομώ – Αυτονομώ

Ηράκλειο
Στη Βουλή οι προτάσεις του ΤΕΕ/ΤΑΚ για το Εξοικονομώ – Αυτονομώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τους Βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ

Με κοινή κοινοβουλευτική Αναφορά προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης και οι Βουλευτές Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης, κατέθεσαν την επιστολή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Τμήμα Ανατολικής Κρήτης με τις προτάσεις του Φορέα, για το νέο κύκλο του προγράμματος Εξοικονομώ - Αυτονομώ.

Με τη σχετική επιστολή, το ΤΕΕ/ΤΑΚ επιθυμεί να συμβάλλει στην παραγωγική διαμόρφωση της πρόσκλησης του νέου κύκλου του προγράμματος Εξοικονομώ - Αυτονομώ, ενώ ταυτόχρονα εκφράζει και τον προβληματισμό σχετικά με τις αιτήσεις που έμειναν εκτός χρηματοδότησης από τον προηγούμενο κύκλο, αλλά έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα.

Αναλυτικά η επιστολή των βουλευτών:

Προς τον κ. Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Θέμα: «Προτάσεις για το Νέο Πρόγραμμα Εξοικονομώ».

Οι Βουλευτές ν. Ηρακλείου ΣΥ.ΡΙΖ.Α - Προοδευτική Συμμαχία Χάρης Μαμουλάκης, Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης καταθέτουν προς τον κ. Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας αναφορά το έγγραφο του ΤΕΕ/ΤΑΚ με το οποίο παραθέτουν αναλυτικά τις σχετικές προτάσεις για το νέο κύκλο του προγράμματος Εξοικονομώ-Αυτονομώ.

(Φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News