Ηράκλειο

Επικίνδυνες εικόνες στην Πλατεία Ροδιάς - Χαντάκια & «παγίδες» αγανακτούν τους κατοίκους

Ελληνική πατέντα με πλαστικά κολωνάκια

Χαντάκια και «παγίδες» στο οδόστρωμα αγανακτούν κατοίκους της Ροδιάς - Μετά το ρεπορτάζ, δόθηκε λύση με τα μπάζας και τις παγίδες στην πλατεία Ροδιάς

Μπάζα και κάθε είδους παγίδες στην Πλατεία της Ροδιάς αντικρίζουν δημότες, οι οποίοι χαρακτηρίζουν ως απαράδεκτες αυτές τις εικόνες καθώς όπως περιέγραψαν ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχήματος για τα μικρά παιδιά τα οποία παίζουν στο κομβικό αυτό σημείο του γραφικού χωριού.

Πρόκειται για μπάζα, τα οποία προέκυψαν από τις πρόδρομες εργασίες του έργου ανάπλασης στην Πλατεία Ροδιάς, όπου στο επίμαχο σημείο πρόκειται να κατασκευαστεί αίθουσα πολλαπλών χρήσεων ενώ απέναντι από αυτή, θα προχωρήσει η κατασκευή πλατείας, σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή του έργου.

Ο ανάδοχος του έργου εγκαταστάθηκε πριν από ενάμιση μήνα, όμως για να προχωρήσει το έργο με ασφάλεια, απαιτούνται μελέτες, οι οποίες δεν είχαν προβλεφθεί, όπως υποστήριξε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου, ο οποίος θα δώσει εντολή για την απομάκρυνση των μπαζών, με φόντο την έντονη ανησυχία των κατοίκων.

Την ίδια ώρα, κάτοικοι αναφέρονται στις κακοτεχνίες στο οδόστρωμα αλλά και στις κάθε είδους παγίδες ατυχήματος, καλώντας τη δημοτική αρχή Μαλεβιζίου να δρομολογήσει τις αναγκαίες παρεμβάσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια