Ηράκλειο

5 χρόνια Δημόσια Τράπεζα Ομφαλικών Βλαστοκυττάρων - Συγκινεί το τραγούδι για τον ασθενή που σώθηκε

Η Δημόσια Τράπεζα Ομφαλικών Βλαστοκυττάρων Κρήτης της Αιματολογικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ φέτος συμπληρώνει 5 χρόνια λειτουργίας.

Δεν είναι πια μυστικό… είναι ο τίτλος του συγκινητικού τραγουδιού που συνέθεσε η Ολίνα Μπαγκ, απόφοιτος του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, μουσικός, στιχουργός, παραγωγός και performer με αφορμή τα γενέθλια της Δημόσιας Τράπεζα Ομφαλικών Βλαστοκυττάρων Κρήτης… 

Είναι η αλήθεια της Δημόσιας Τράπεζας… δεν είναι πια μυστικό: Το ομφαλικό αίμα θεραπεύει και αναγεννά 

Η Δημόσια Τράπεζα Ομφαλικών Βλαστοκυττάρων Κρήτης της Αιματολογικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ φέτος συμπληρώνει 5 χρόνια λειτουργίας.

Ακολουθώντας μια στρατηγική εξωστρέφειας η Δημόσια Τράπεζα Ομφαλικών Βλαστοκυττάρων Κρήτης της Αιματολογικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ έπεισε τους επιστήμονες και τους γονείς για τη σημαντικότητα της δωρεάς ομφαλικού αίματος.

Και μπορεί να ακούγεται μεγάλος ο αριθμός των δωρεών, όμως στην πραγματικότητα είναι πολύ λίγο σε σχέση με τις δυνατότητες της Κρήτης.  

Κι αν ακόμα δεν έχετε πειστεί κι έχετε απορίες αναφορικά με τη διαδικασία συλλογής και φύλαξης του Ομφαλικού Αίματος, τη διαφορά της δημόσιας και ιδιωτικής φύλαξης, τις χρήσεις του Ομφαλικού Αίματος, η ΔηΤΟΒ Κρήτης διοργανώνει μία ζωντανή διαδικτυακή ενημέρωση.

Φωτογραφία: unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια