Ηράκλειο

Λύκειο Επισκοπής: Σημαντική πρόκριση σε πανελλήνιο διαγωνισμό

Η εικονική επιχείρηση του σχολείου κατάφερε να προκριθεί στις 10 καλύτερες

Η μαθητική εικονική επιχείρηση του ΓΕΛ Επισκοπής StandbyMe κατάφερε να προκριθεί στα 10 καλύτερα σχολεία στο Πανελλαδικό Διαγωνισμό «Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2021» που διοργανώνει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Junior Achievement Greece!

Το πρόγραμμα/διαγωνισμός  υλοποιείται στην Ελλάδα με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία 15 χρόνια με την έγκριση του ΙΕΠ/Υπουργείου Παιδείας και είναι μέρος του Ευρωπαϊκού προγράμματος Εικονικής επιχείρησης. Τη φετινή σχολική χρονιά υλοποιείται υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Το ΓΕΛ Επισκοπής παρόλο που συμμετέχει για πρώτη φορά στον διαγωνισμό Εικονικής Επιχείρησης κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα από 57 μαθητικές εικονικές επιχειρήσεις. Σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο συναγωνισμού και ανάμεσα σε καταπληκτικές ιδέες η κοινωνική επιχείρηση StandbyMe συμμετέχει στην τελική φάση για την ανάδειξη της καλύτερης εικονικής επιχείρησης για το 2021.

Στις 12 Ιουνίου τα 10 σχολεία θα διαγωνισθούν σε “ζωντανή” εκδήλωση για την κατάκτηση της 1ης θέσης. Η ομάδα που θα κερδίσει στον Πανελλαδικό Διαγωνισμό θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό “Best Company of the Year Competition 2021” που φέτος θα διεξαχθεί από το JA Λιθουανίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πλατφόρμα της εικονικής επιχείρησης: https://standby-me.weebly.com/

Οι μαθητές που συμμετέχουν της Α λυκείου: Αγγουριδάκης Νικόλαος, Ανδρουλάκη Χαρίκλεια, Βασιλειάδης Βασίλειος, Γαλανάκης Γεώργιος, Γκιέργκι Αντριάνα, Δεσποτάκη Χριστίνα, Καλουτσάκη Αικατερίνη, Καλουτσάκη Ειρήνη, Κατσαμάκας Ραφαήλ-Γρηγόριος, Κουκάκη Γεωργία – Μαρία, Κρασανάκη Ιωάννα, Λασηθιωτάκης Ιωάννης, Λυδάκης Μάρκος, Μανωλακάκης Παναγιώτης, Πουλιανάκης Ιωάννης, Περσέκου Πάβελ, Στογιάνι Εσμιράλντα, Συγλέτου Άρτεμη- Ευφραιμία, Συντιχάκης Δημήτριος, Τσορντένι Ρεγκίνα. Το πρόγραμμα υλοποιείται με την στήριξη των εκπαιδευτικών Βουζαξάκη Γιώργου, Γιαννακόπουλου Νίκου και Μαραγκάκη Κυριακής. Μέντορας της επιχείρησής μας είναι ο Βασσάκης Κωνσταντίνος συνιδρυτής του Bizrupt και διευθυντής του Foundit.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια