Αγορά: Το σύστημα των ραντεβού δυσκολεύει τους καταναλωτές - Ελπίζουν στο «θαύμα» οι έμποροι

Κρήτη
Αγορά: Το σύστημα των ραντεβού δυσκολεύει τους καταναλωτές - Ελπίζουν στο «θαύμα» οι έμποροι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουδιασμένη η αγορά την Κυριακή - Αρκετοί εμφανίστηκαν έτοιμοι να κάνουν τις απαραίτητες και μόνο αγορές

Τα καταστήματα άνοιξαν στο Ηράκλειο προκειμένου να υποδεχθούν τους καταναλωτές των Κυριακάτικων αγορών, πλην όμως η κίνηση ακόμη και στους πιο εμπορικούς δρόμους της πόλης ήταν από υποτονική έως ελάχιστη.

Φαίνεται ότι και ο καιρός συνέβαλε σε αυτή την υποτονικότητα καθώς η βροχερή του διάθεση πιθανά δεν επέτρεψε την εξόρμηση στα καταστήματα.

Πάντως οι καταναλωτές φάνηκε περισσότερο να κάνουν τις διερευνητικές τους ματιές ενόψει του Πάσχα, επικεντρώνοντας όπως είπαν περισσότερο στα πλέον απαραίτητα. Βαφτιστήρια και πασχαλινό τραπέζι που κάθε χρόνο συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον.

Πάντως και το σύστημα των ραντεβού έδειξε ότι συμβάλει σε αυτή τη δυσκολία, καθώς ένα σημαντικό μέρος όσων κάνουν τις αγορές τους, δείχνουν ακόμη να μην έχουν εξοικειωθεί και κυρίως δεν έχουν καταφέρει να βρουν τρόπο να συγχρονίσουν τις αγορές τους στα καταστήματα με ακρίβεια.

Πάντως την μεγάλη Εβδομάδα τα καταστήματα θα λειτουργήσουν και οι καταναλωτές θα μπορούν να ολοκληρώσουν τις αγορές τους.

Από τη Μεγάλη Δευτέρα – Μεγάλη Τετάρτη όπου θα είναι ανοιχτά από : 9 το πρωί – 2 το μεσημέρι & 5 το απόγευμα – 8:30 το βράδυ, την Μεγάλη Πέμπτη: 9 το πρωί – 8:30 το βράδυ, την  Μεγάλη Παρασκευή: 12 το μεσημέρι – 6 το απόγευμα και το Μεγάλο Σάββατο: 9 το πρωί - 3 το μεσημέρι.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News