Επικίνδυνες «πατέντες» στον Δήμο Μαλεβιζίου και έλλειψη σεβασμού προς τους πολίτες

Ηράκλειο
Επικίνδυνες «πατέντες» στον Δήμο Μαλεβιζίου και έλλειψη σεβασμού προς τους πολίτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι μόνο δε σέβονται την απώλεια του νερού, αλλά θέτουν σε κίνδυνο τους οδηγούς

Μια ελληνική… «πατέντα» εφαρμόζουν οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Γαζίου για να σταματήσουν την διαρροή νερού στο δημοτικό δίκτυο στον κεντρικό δρόμο προς την κοινότητα Ροδιάς.

Τρεις ημέρες τώρα το νερό τρέχει ακατάπαυστα και οι τεχνικοί του δήμου τοποθέτησαν… πέτρες την μια πάνω στην άλλη προκειμένου να ανακόψουν την πίεση του νερού. Παράλληλα, τοποθέτησαν και δυο πλαστικά κολονάκια στην άκρη του δρόμου.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Η διαρροή νερού συμβαίνει τις τελευταίες τρεις ημέρες! Μεσολάβησε Σαββατοκύριακο και οι αρμόδιοι και πλήρους… υπευθυνότητας υπάλληλοι του δήμου το παράτησαν μέχρι να έλθει η Δευτέρα και βλέπουμε.

Οι αρμόδιοι του Δήμου Μελεβιζίου όχι μόνο δεν σεβάστηκαν την απώλεια του νερού, αλλά θέτουν και σε κίνδυνο τους διερχομένους οδηγούς, αφού χρειάζεται να κάνουν ελιγμούς για να ξεπεράσουν την… παγίδα.

Άλλη παγίδα, βέβαια, λίγο παραπάνω στον ίδιο δρόμο δίπλα στο Μοναστήρι. Οι ίδιοι υπάλληλοι πριν δέκα ημέρες (!) έσκαψαν χαντάκι πλάτους 20-25 εκατοστών – πιθανότατα -  για να περάσουν σωλήνες, έριξαν πάνω του χώμα και τελείωσαν! Έλα όμως που πέρασαν οι ημέρες, έφυγε το χώμα και έμεινε ένα χαντάκι άκρως επικίνδυνο για τα αυτοκίνητα (τα οποία «ταλαιπωρούνται») και τους οδηγούς.

Ο δρόμος αυτός, με παρόμοιες επεμβάσεις, είναι γεμάτος από κάθετες πρόσθετες περιχαράξεις οι οποίες ποτέ δεν διορθώνονται, παρά την απλούστατη εντολή του Δημάρχου η οποιαδήποτε παρέμβαση στο οδικό δίκτυο να αποκαθίσταται εντός της ίδιας ημέρας.

Κε. Δήμαρχε Γαζίου, είναι καιρός να «βάλεις χέρι» στους υπεύθυνους. Τέτοια νοοτροπία είναι απαράδεκτη αλλά και επικίνδυνη.

Υποχρεούσθε να προστατεύετε τους πολίτες αλλά και τα οικονομικά του Δήμου.

Δεν είναι αποδεκτή, σε καμία περίπτωση, η απώλεια τόσου νερού επειδή κάποιοι πρέπει να… ξεκουρασθούν το Σαββατοκύριακο.

Λίγος παραπάνω σεβασμούς προς τους πολίτες δεν θα έβλαπτε. 

Δείτε το βίντεο με την διαρροή του νερού:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News