Ηράκλειο

Βασ. Κεγκέρογλου: «Μετάθεση της συζήτησης για την ΕΤΑΔ και τα 51 στρέμματα Γουρνών μετά το Πάσχα»

«Μετατέθηκαν για τις 10 Μάϊου να συζητηθούν στην ολομέλεια της Βουλής»

Μετά από αίτημα του Υφυπουργού Οικονομικών κου Απόστολου Βεσυρόπουλου μετατέθηκε για μετά το Πάσχα η συζήτηση των δύο επίκαιρων Ερωτήσεων που αφορούσαν την ΕΤΑΔ και την απαίτησή της να επιστραφούν σε αυτήν τα 51 στρέμματα της πρώην βάσης Γουρνών που είχαν παραχωρηθεί στην τοπική κοινωνία.

Συγκεκριμένα μετατέθηκαν για τις 10 Μάϊου να συζητηθούν στην ολομέλεια της Βουλής η υπ’ αριθμ. 705/19-4-21 επίκαιρη ερώτηση του Γραμματέα της Κ.Ο και Βουλευτή Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής Βασίλη Κεγκέρογλου με θέμα: «Να συνεχιστεί η παραχώρηση της ΕΤΑΔ ακίνητης έκτασης 51 στρεμμάτων στην οποία στεγάζεται και το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης και να αξιοποιηθεί προς όφελος της τοπικής κοινωνίας» καθώς και η επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Ηρακλείου Μέρα 25 κου Γεωργίου Λογιάδη με παρόμοιο θέμα.

Προφανώς, η Κυβέρνηση μετά την αναγκαστική οπισθοχώρηση της ΕΤΑΔ δεν είναι έτοιμη να δώσει ούτε απαντήσεις ούτε εγγυήσεις για την συνέχιση της παραχώρησης και την αξιοποίηση της έκτασης προς όφελος της τοπικής κοινωνίας

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια