Πρότυπο Λύκειο Ηρακλείου: Ένα βίντεο που χρειάζεται τα likes μας για καλό σκοπό

Ηράκλειο
Πρότυπο Λύκειο Ηρακλείου: Ένα βίντεο που χρειάζεται τα likes μας για καλό σκοπό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στόχος η συμμετοχή στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Στατιστικής της Eurostat

Σε νέες προκλήσεις η ομάδα  YMSTATS που προσφάτως εκπροσώπησε το Πρότυπο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου Κρήτης, στον Διαγωνισμό Στατιστική της ΕΛΣΤΑΤ για Λύκεια και κατάφερε να διακριθεί στην (4η) τέταρτη θέση (ανάμεσα σε 50ομάδες Λυκείων) Πανελλαδικά.

 Όπως αναφέρει η ανκοίνωση:

«Τώρα βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο μιας σοβαρής και σημαντικής προσπάθειας. Έχουμε δημιουργήσει ένα βίντεο, με θέμα (όπως ορίστηκε από την Eurostat) : «Πληροφόρηση και παραπληροφόρηση: οι επίσημες στατιστικές σε έναν κόσμο που ξεχειλίζει από δεδομένα» , ώστε να διεκδικήσουμε τη συμμετοχή μας σε Ευρωπαϊκό επίπεδο

Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού, το βίντεο που θα καταφέρει να συγκεντρώσει τα περισσότερα Likes στο YouTube (μέχρι τις 22 Απριλίου 2021 και ώρα 10:00 π.μ) θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Στατιστικής της #Eurostat. Η ομάδα μας διεκδικεί αυτό το "Βραβείο Κοινού" που θα την οδηγήσει στην Ευρώπη. 

 Η επίτευξη της συμμετοχής μας στον 4ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Στατιστικής, πέρα από προσωπικό μας στόχο, αποτελεί μια τεράστια διάκριση τόσο για το σχολείο μας και τους καθηγητές με τους οποίους συνεργαστήκαμε και μας στήριξαν όσο και για όλη την Περιφέρεια της Κρήτης, καθώς είμαστε οι μοναδικοί εκπρόσωποι του νησιού μας στον συγκεκριμένο Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό. 

Η δημοσίευση του βίντεο μας και της σχετικής παραπάνω ανάρτησης δύναται να συμβάλλεται στην ενίσχυση της προσπάθειάς μας για την επίτευξη του τελικού μας στόχου, τη συμμετοχή μας στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Στατιστικής.

Υπολογίζουμε στην έμπρακτη στήριξη όλων όσοι συμμερίζονται το όνειρο μας!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News