7η ΥΠΕ- Πρότυπο Λύκειο Ηρακλείου: «Είμαστε δίπλα στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές της Κρήτης»

Κρήτη
7η ΥΠΕ- Πρότυπο Λύκειο Ηρακλείου: «Είμαστε δίπλα στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές της Κρήτης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Με γνώμονα την ασφαλέστερη διαχείριση της πανδημίας και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας»

Με ιδιαίτερη τιμή υποδέχτηκε χθες η Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, κα Λένα Μπορμπουδάκη, την Διευθύντρια του Πρότυπου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου, κα Μαρία Πατραμάνη.

Η Διευθύντρια του Προτύπου ΓΕ.Λ. Ηρακλείου εκπροσωπώντας και το Σύλλογο Διδασκόντων, καθώς και τους μαθητές/ -τριες του σχολείου, δήλωσε προς την κα Μπορμπουδάκη:

«Αισθανόμαστε υπερήφανοι που είστε απόφοιτη του Πειραματικού Λυκείου Ηρακλείου και νιώθουμε ασφάλεια που ηγείσθε της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, για τον σχεδιασμό και την ετοιμότητα σας, στην αποτελεσματική πρόληψη και την προστασία του πληθυσμού μας. Σας συγχαίρουμε και ευχαριστούμε εκ βαθέων για τις υψηλές υπηρεσίες σας.

Γι αυτό σας δωρίζουμε συμβολικά και τιμητικά, Ημερολόγια του Σχολείου μας, για να τα διαθέσετε σε Υγειονομικούς (νοσηλευτές/ -τριες και γιατρούς) της πρώτης γραμμής Covid-19, διαβιβάζοντας τα αισθήματα εκ βαθέων αγάπης και σεβασμού για το ύψιστο αλτρουιστικό έργο που επιτελούν στην εξαιρετικά δύσκολη περίοδο πανδημίας, σε επίπεδο Περιφέρειας Κρήτης και όχι μόνο.»

Η Διοικήτρια ευχαρίστησε για την προσφορά των Ημερολογίων και δήλωσε: «Νιώθω τιμή και συγκίνηση, ως απόφοιτη του Πειραματικού Λυκείου Ηρακλείου, για τη σημερινή επίσκεψη της Διευθύντριας κας Πατραμάνη.

Θέλω να διαβεβαιώσω πως θα είμαστε δίπλα στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του σχολείου αλλά και όλων των Σχολικών Μονάδων της Κρήτης, όπως και σε όλους τους πολίτες του νησιού, με γνώμονα την ασφαλέστερη διαχείριση της πανδημίας και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News