Ηράκλειο

Στη Βουλή το κλείσιμο του παραρτήματος του ΟΑΕΔ στο Δήμο Φαιστού

Ερώτηση από το βουλευτή Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ, Χάρη Μαμουλάκη

Την ακύρωση της απόφασης και την άμεση επαναλειτουργία του, ζητάει ο Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Μαμουλάκης, μεταφέροντας το ζήτημα στη Βουλή.

Ειδικότερα, τα σοβαρά προβλήματα και την ταλαιπωρία των πολιτών της Μεσσαράς που έρχεται ως αποτέλεσμα του αιφνιδιαστικού κλεισίματος του παραρτήματος του ΟΑΕΔ του Δήμου Φαιστού, αναδεικνύει με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης.

«Η ραγδαία αύξηση της ανεργίας στην Κρήτη, όπου καταγράφεται πανελλαδικό αρνητικό ρεκόρ των τελευταίων 27 ετών, πρέπει να οδηγήσει στην ενίσχυση των περιφερειακών υπηρεσιών του ΟΑΕΔ και όχι στο κλείσιμό τους» αναφέρει σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Η συγκεκριμένη απόφαση της Κυβέρνησης είναι άδικη, αλλά και αδικαιολόγητη, δεδομένου ότι το συγκεκριμένο παράρτημα δεν επιβάρυνε τον ΟΑΕΔ αφού λειτουργούσε σε χώρο και με προσωπικό που είχε παραχωρηθεί από το Δήμο Φαιστού. Ταυτόχρονα όμως, αναγκάζει τους χιλιάδες πολίτες της Μεσσαράς να έρχονται στο Ηράκλειο για να εξυπηρετηθούν, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Γι’ αυτό και κατέθεσα την συγκεκριμένη Ερώτηση προς τον αρμόδιο Υπουργό, ζητώντας την ακύρωση της απόφασης και την άμεση επαναλειτουργία του παραρτήματος του ΟΑΕΔ στο Δήμο Φαιστού».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια