Καταγγελία για «αυτοδιοικητική αναρχία» στο Δήμο Χερσονήσου – Τι απαντά ο Δήμαρχος

Ηράκλειο
Καταγγελία για «αυτοδιοικητική αναρχία» στο Δήμο Χερσονήσου – Τι απαντά ο Δήμαρχος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Σέγκος απαντά σε ανώνυμη επιστολή προς το Δημοτικό Συμβούλιο Χερσονήσου, το Επιθεωρητή – Ελεγκτή Δημόσιας Διοίκησης, το Εργατικό Κέντρο και τον ΠΟΕ - ΟΤΑ

Σε μία ανώνυμη καταγγελία προχώρησαν «αγανακτισμένοι εργαζόμενοι του Δήμου Χερσονήσου», όπως χαρακτηριστικά υπογράφουν, καταγγέλλοντας την «αυτοδιοικητική αναρχία στο Δήμο».

Οι ίδιοι, μεταξύ άλλων, κάνουν λόγο για «προφορικές αναθέσεις έργων εν κρυπτώ» και «φωτογραφικές επιλογές εργολάβων», καθώς και για «προσλήψεις υπαλλήλων χωρίς κριτήρια».

Αναφορικά με τα έργα στα οποία αναφέρονται, αυτά είναι, μεταξύ άλλων: Οι ασφαλτοστρώσεις στο Κουτουλουφάρι, τα τοιχία αντιστήριξης στα Μάλια και η επέκταση των αρδευτικών δικτύων.

Ωστόσο, όπως δήλωσε στο neakriti.gr ο Δήμαρχος Χερσονήσου, κ. Γιάννης Σέγκος, «πρόκειται για έργα τα οποία κατατάσσονται στο πλαίσιο της αποκατάστασης των ζημιών εξαιτίας της κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή». «Άλλωστε, ο Δήμος μας είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης», συμπλήρωσε. Όπως τόνισε, μεταξύ άλλων, «Σε τέτοιου είδους έργα πας με διαπραγμάτευση. Εμείς προσπαθούμε να μετατρέψουμε τη ζημιά σε ευκαιρία».

Σύμφωνα με τον ίδιο, εξάλλου, «οι ανώνυμες καταγγελίες είναι απορριπτέες από την ΕΑΔ».

Ολόκληρη η επιστολή:

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News