Νεκρός στο όχημά του στο Λιμάνι Ηρακλείου - Η επίσκεψη στην Κρήτη που κατέληξε σε οικογενειακή τραγωδία

Ηράκλειο
Νεκρός στο όχημά του στο Λιμάνι Ηρακλείου - Η επίσκεψη στην Κρήτη που κατέληξε σε οικογενειακή τραγωδία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη από το ΕΚΑΒ και Λιμενικούς για να επαναφέρουν στη ζωή τον 53χρονο

Δραματική προσπάθεια για να επαναφέρουν στη ζωή ένα 53χρονο κατέβαλαν λιμενικοί και αμέσως μετά διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στην προβλήτα του Ηρακλείου. Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στην προβλήματα με το όχημα του περιμένοντας στη σειρά για να επιβιβαστεί στο πλοίο της γραμμής.

Αφού περπάτησε για αρκετή ώρα στην προβλήτα μπήκε στο αυτοκίνητο και περίμενε το σήμα των λιμενικών για να προχωρήσει. Το όχημα παρέμεινε για ώρα ακινητοποιημένο μέχρι που λιμενικοί πλησίασαν για να του υποδείξουν να προχωρήσει και κατάλαβαν πως είχε χάσει τις αισθήσεις του. Χωρίς να χάσουν χρόνο ξεκίνησαν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

Στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να καταβάλουν κάθε προσπάθεια να τον επαναφέρουν, χωρίς όμως ο 53χρονος να ανταποκριθεί, καθώς μεταφέρθηκε νεκρός στο ΠΑΓΝΗ.

Τραγική ειρωνεία όπως προέκυψε το γεγονός ότι ο 53χρονος είχε έρθει στην Κρήτη με τη σύζυγό του για να βοηθήσουν την κόρη τους που σπουδάζει στην Κρήτη. Νωρίτερα τις είχε αφήσει στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου και εκείνες ταξίδευαν αεροπορικώς για την Αθήνα την ώρα που ο ίδιος άφηνε την τελευταία του πνοή στο λιμάνι.

Απαντήσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου του 53χρονου θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News