Η Κρητικιά Μαριάννα Καψετάκη, στη λίστα των «30» του Forbes

Ηράκλειο
Η Κρητικιά Μαριάννα Καψετάκη, στη λίστα των «30» του Forbes

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV «Κρήτη Σήμερα» η Μαριάννα Καψετάκη - Η Κρητικιά με καταγωγή από το Ηράκλειο μετρά πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό της!

Τους νέους που τολμούν να ονειρεύονται και να αγωνίζονται για ένα καλύτερο μέλλον στη Γηραιά Ήπειρο και όχι μόνο τιμά η περίφημη ευρωπαϊκή λίστα του Forbes. Μεταξύ των 300 Ευρωπαίων κάτω των 30 ετών, βρίσκονται τέσσερις Έλληνες εκ των οποίων η μία είναι Κρητικιά!

Ο λόγος για τη Μαριάννα Καψετάκη με καταγωγή από το Ηράκλειο η οποία μετρά πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό της και καλεσμένη στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» της ΚΡΗΤΗ TV μίλησε για το γεγονός ότι κατάφερε να κατακτήσει μία θέση στη λίστα του Forbes: «Είναι μεγάλη μου τιμή που με συμπεριέλαβαν σ’ αυτή τη λίστα και είναι ανταμοιβή όχι μόνο των δικών μου κόπων, αλλά και όλων εκείνων που με έχουν στηρίξει» δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαριάννα Καψετάκη στην έναρξη της συζήτησής της με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Αναφορικά με το πώς ήρθαν σε επικοινωνία μαζί της οι ιθύνοντες του Forbes, η κ. Καψετάκη ανέφερε ότι: «Πριν 3 - 4 μήνες είχαν έρθει σε επικοινωνία μαζί μου από το Forbes και ήθελαν να μάθουν περισσότερα για το βιογραφικό μου, ενώ μου έκαναν και κάποιες προσωπικές ερωτήσεις και έτσι ήθελαν να μάθουν περισσότερα για εμένα».

Η ίδια είναι γιατρός – ερευνήτρια και κλασική πιανίστρια. Ολοκλήρωσε με άριστα τις σπουδές της στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και στη συνέχεια έφυγε στο Λονδίνο για το μεταπτυχιακό της όπου πλέον συνεχίζει με το διδακτορικό της. Την ίδια ώρα, η κ. Καψετάκη πραγματοποιεί μία από τις μεγαλύτερες μελέτες σχετικά με τη χωροταξική μνήμη σε ασθενείς με εγκεφαλικό επεισόδιο, έχοντας εξετάσει, όπως δήλωσε στην «Κρήτη Σήμερα», περισσότερους από 100 ασθενείς με εγκεφαλικό επεισόδιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News