Zeus+, Urban Owl, El Greco, Biofinity - Νέα προϊόντα στο κατάστημα EYELAB Ηρακλείου!

Ηράκλειο
Zeus+, Urban Owl, El Greco, Biofinity - Νέα προϊόντα στο κατάστημα EYELAB Ηρακλείου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H άψογη εξυπηρέτηση και το μοναδικό after sales service μετατρέπουν την επίσκεψή σας στο EYELAB σε μια ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία

Μετά την συνεργασία με την εταιρεία NEA OPTIKI S.A. το κατάστημα οπτικών - εργαστήριο EYELAB σας παρέχει επώνυμα γυαλιά ηλίου και σκελετούς οράσεως Urban Owl, El Greco (ελληνικής προέλευσης), Zeus+Dione (ελληνικής προέλευσης). Παράλληλα, λόγω της συνεργασίας τους με την εταιρεία COOPERVISION σας προμηθεύει με φακούς επαφής Biofinity.

Στο κατάστημα οπτικών - εργαστήριο EYELAB, του Ξυλούρη Αποστόλη, που έχει την έδρα του στο Ηράκλειο Κρήτης, θα βρείτε γυναικεία, ανδρικά και παιδικά γυαλιά ηλίου, γυαλιά οράσεως, αυθεντικούς επωνύμους φακούς επαφής και υγρά φακών επαφής από τις μεγαλύτερες αντιπροσωπίες του χώρου στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

H άψογη εξυπηρέτηση και το μοναδικό after sales service μετατρέπουν την επίσκεψή σας στο EYELAB σε μια ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία.

Το EYELAB συνεργάζεται με τις μεγάλες εταιρείες του χώρου, όπως είναι η Prime Optics και η Optix – Χαλιώτης. Παράλληλα, η συνεργασία τους με την εταιρεία Βαϊράμογλου και Παπαβασιλείου αποτελεί εγγύηση της άψογης και επαγγελματικής σας εξυπηρέτησης.

Το κατάστημα οπτικών – εργαστήριο διαθέτει εξειδικευμένο (επιστημονικά και τεχνολογικά) και έμπειρο προσωπικό (απόφοιτους του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και του Τμήματος Οπτικής και Οπτομετρίας), το οποίο βρίσκεται στη διάθεσή σας προκειμένου να σας προτείνει την ιδανική λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα όρασης.

Ειδικότερα, το προσωπικό θα επιλέξει για εσάς τα κατάλληλα γυαλιά οράσεως, φακούς επαφής και με ακριβή λήψη κέντρων (διακορική, ύψη πολυεστιακών) θα κατασκευάσει τα γυαλιά οράσεως που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Στο EYELAB θα βρείτε επίσης, επώνυμα γυαλιά ηλίου όπως, Ray ban, Marc Jacobs, Vogue, Jimmy Joo, Prada, Giorgio Armani, Fendi, Lacoste, Guess, Marchema, Gucci, Tom Ford, Trussardi, για όλες τις ηλικίες, σε άριστη ποιότητα και αισθητική, καθώς και τα αξεσουάρ τους, σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.

Φακοί επαφής Biofinity, 15 ευρώ το ζεύγος

Γυαλιά οράσεως El Greco (επώνυμα, ελληνικής προέλευσης)

Επώνυμα γυαλιά ηλίου Urban Owl

Γυαλιά ηλίου El Greco (επώνυμα, ελληνικής προέλευσης)

Γυαλιά ηλίου και οράσεως Zeus+Dione (επώνυμα, ελληνικής προέλευσης)

Μάθετε περισσότερα για το κατάστημα οπτικών EYLAB στο site τους.

Ακολουθήστε τους σε Facebook και Instagram.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News