Ηράκλειο

Συλλέγουν τρόφιμα για το Πασχαλινό Τραπέζι εκείνων που έχουν ανάγκη & ζητούν τη βοήθειά μας

Ενορία Αγίου Παντελεήμονα Κολυβά Γαζίου

Συνεχίζουν ακούραστα να μοιράζουν απλόχερα αγάπη, τρόφιμα και στήριξη σε 24 οικογένειες

Ο Κορωνοϊός «χτύπησε» και τα συσσίτια στην Ενορία του Αγίου Παντελεήμονα Κολυβά Γαζίου, μία προσπάθεια ετών, η οποία έχει πρωτοστάτη τον ιερέα π. Κωνσταντίνο Πετούση, το εκκλησιαστικό συμβούλιο με τη μέγιστη - φυσικά - συνδρομή όλων εκείνων των αφανών ενοριτών, που συμβάλουν τα μέγιστα από το υστέρημά τους. 

Έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν για την προσπάθεια που γίνεται στη συγκεκριμένη ενορία, με τους «ανθρώπους της» να φροντίζουν να μην λείψουν τα προς το ζην από συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης και που δεν έχουν ούτε τα βασικά και κυρίως είναι άνθρωποι που στερούνται ακόμα και το φαγητό.

Η ενορία βρίσκεται «δίπλα» σε αυτές τις 24 οικογένειες, με τις ανάγκες συνεχώς να αυξάνονται και τα έσοδα να μειώνονται, καθώς λόγω της πανδημίας, η προσέλευση των πιστών ήταν μειωμένη και αυτό είχε ως συνέπεια να μειωθούν και τα έσοδα. Έτσι αυτό είχε ως επακόλουθο η ενορία να δυσκολεύεται να συντηρήσει, αλλά και να ανταπεξέλθει να προσφέρει σε αυτές τις οικογένειες το καθημερινό φαγητό.

Για το λόγο αυτό ζητούν τη βοήθεια όλων εκείνων που θέλουν να προσφέρουν και να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή ώστε και φέτος αυτές οι 24 οικογένειες να «καθίσουν» στο Πασχαλινό Τραπέζι, συλλέγοντας τρόφιμα. Πιο συγκεκριμένα δέχονται πάσης φύσεως τρόφιμα, ώστε να περάσουν και εκείνοι καλύτερα τις ημέρες του Πάσχα. 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6946/292729 (π. Κωνσταντίνος Πετούσης).

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια