Σπήλιος Λιβανός στην ΚΡΗΤΗ TV για τους Δασικούς Χάρτες: «Δεν θα τεθεί θέμα με τις επιδοτήσεις»

Κρήτη
Σπήλιος Λιβανός στην ΚΡΗΤΗ TV για τους Δασικούς Χάρτες: «Δεν θα τεθεί θέμα με τις επιδοτήσεις»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι είπε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στην ΚΡΗΤΗ TV, με αφορμή τις ρυθμίσεις για το ιδιοκτησιακό και τις αντιρρήσεις για τους Δασικούς Χάρτες

Τη διαβεβαίωση ότι δεν «κινδυνεύουν» οι ενισχύσεις σε γεωργούς και κτηνοτρόφους με αφορμή τους Δασικούς Χάρτες, έκανε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιος Λιβανός. μέσα από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV.

Ειδικότερα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά στην δημοσιογράφο Κατερίνα Σαλαπάτα ,γνωρίζει την αγωνία που υπάρχει, ενώ τόνισε πως «δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία. Οι επιδοτήσεις θα δίνονται κανονικά».

Παράλληλα συμπλήρωσε πως αυτό θα γίνει «όλο αυτό το διάστημα, το οποίο πάρθηκε η παράταση, αφενός και αφετέρου γιατί ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί - με τις ενστάσεις και τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν - τα πραγματικά δεδομένα. Άρα δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία γι’ αυτό το θέμα».

Μάλιστα όπως είπε σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποίησαν συναντήσεις με το υπουργείου Περιβάλλοντος, ενώ τόνισε πως πρέπει να διευκρινιστούν καλύτεροι όλες διαστάσεις του ζητήματος που έχουν προκαλέσει ανησυχία. «Όλα πρέπει να μελετηθούν με μεγάλη σοβαρότητα και ευθύνη για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που δημιουργούνται στην Κρήτη», που όπως εξομολογήθηκε αγαπά ιδιαίτερα.

Υπενθυμίζεται ότι τη διαβεβαίωση αυτή έδωσε και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστας Σκρέκας το βράδυ της Τρίτης - επίσης μέσα από το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV - τονίζοντας πως οι επιδοτήσεις δεν επηρεάζονται από τους Δασικούς Χάρτες και πως οι Κρητικοί δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.

Χαρακτηριστικά τόνισε πως «οι ενισχύσεις είτε είναι σε κτηνοτρόφους είτε σε γεωργούς, δεν κινδυνεύουν», ενώ επεσήμανε πως αυτό θα γίνει «φυσικά και μετά τις πρωτοβουλίες που θα παρθούν για να ξεκαθαριστεί ο δασικός χαρακτήρας, καθώς και από σφάλμα κάποιες περιοχές έχουν χαρακτηριστεί δασικές».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News