Αγορά: Έκαναν «ταμείο» οι έμποροι του Ηρακλείου;

Ηράκλειο
Αγορά: Έκαναν «ταμείο» οι έμποροι του Ηρακλείου;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πως κινήθηκε η αγορά μετά το άνοιγμα

Με ραντεβού και με τη χρήση sms στον αριθμό 13032, ξεκινήσαν οι πρώτες αγορές στα εμπορικά καταστήματα, τα οποία ανέβασαν ρολά και στο Ηράκλειο, με εξαίρεση τα εμπορικά κέντρα.

Σε υποτονικούς ρυθμούς κινήθηκε η αγορά στο Ηράκλειο, πρώτη μέρα ανοίγματος του λιανεμπορίου μετά από αρκετές εβδομάδες, με τις εικόνες να είναι χαρακτηριστικές.

Όπως ανέφερε πολίτης που έσπευσε για ψώνια» σηκωθήκαμε πρωί – πρωί, σκεφτήκαμε ότι θα βγούμε λίγο έξω να νιώσουμε άνθρωποι και βάλαμε τη μάσκα. Στείλαμε το μήνυμα κλασικά και περιμένουμε μετά με μήνυμα να πάμε σε άλλο ένα μαγαζί. Πάντα είμαι χαρούμενη αλλά τώρα πιο πολύ γιατί θα μιλήσουμε και λίγο με κάποιον…».

«Καλή αρχή» ευχήθηκε στους συναδέλφους του, ο επιχειρηματίας Χρήστος Μπότης ο οποίος ελπίζει το άνοιγμα να έχει διάρκεια ενόψει και της τουριστικής σεζόν.   Όπως μας ανέφερε, την χειμερινή περίοδο Οκτωβρίου – Μαρτίου, μόλις 2,5 μήνες ήταν ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα.

Υποτονική κίνηση

Ένας μικρός αριθμός καταναλωτών προχώρησε σε αγορές ενώ εκατοντάδες άλλοι πολίτες απόλαυσαν τη βόλτα τους στο κέντρο. Αρκετά καταστήματα προχωρούν σε προσφορές για να πουλήσουν τα αδιάθετα εμπορεύματα που έχουν στα ράφια τους, με τις τιμές να κρίνονται ως ικανοποιητικές από τους καταναλωτές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News