Το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ για τα λουκέτα στις πόρτες

Ηράκλειο
Το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ για τα λουκέτα στις πόρτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάνουν λόγο για επικινδυνότητα για τους 2.000 εργαζομένους

Επιστολή του Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ για την απόφαση Διοικητή για τοποθέτηση λουκέτων σε όλες τις πόρτες του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στην οποία κάνει λόγο για ανασφάλεια και επικινδυνότητα σε περίπτωση πυρκαγιάς ή σεισμού.

Όπως αναφέρεται:

«κ. Διοικητά, Εδώ και μία εβδομάδα, η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, με αφορμή την αύξηση των κρουσμάτων μέσα στο νοσοκομείο, πήρε την απόφαση και κλείδωσε με λουκέτο όλες τις κεντρικές και περιφερειακές πόρτες καθώς και τις εξόδους κινδύνου του νοσοκομειακού συγκροτήματος και άφησε μόνο την κεντρική πόρτα ανοιχτή για την είσοδο και έξοδο εργαζομένων, ασθενών και συνοδών.

Ως Σωματείο Εργαζομένων ΠαΓΝΗ καταγγείλαμε δημόσια αυτήν την απόφαση της διοίκησης, η οποία φανερώνει ότι δεν έχει κανένα πλάνο προστασίας, καμία στρατηγική και παίρνει επικίνδυνες αποφάσεις οι οποίες ΔΕΝ αντιμετωπίζουν το πρόβλημα.

Αυτή η απόφαση της διοίκησης του νοσοκομείου δημιουργεί ανασφάλεια και επικινδυνότητα σε περίπτωση πυρκαγιάς ή σεισμού! Δεν είναι δυνατόν ένα μεγάλο κτιριακό συγκρότημα, όπως είναι το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, με πάνω από 2.000 εργαζόμενους και εκατοντάδες ασθενείς και συνοδούς, να εξυπηρετείται από μία μόνο είσοδο-έξοδο.

Παρακαλούμε όπως προβείτε σε κάθε νόμιμη ενέργεια προκειμένου να επανέλθει η ασφάλεια σε ασθενείς και εργαζόμενους».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News