Θλίψη για τον Γιώργο Χιντηράκη - «Έχασε» τη σύζυγό του, Μαρία

Ηράκλειο
Θλίψη για τον Γιώργο Χιντηράκη - «Έχασε» τη σύζυγό του, Μαρία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαρακτικό είναι το αντίο στην γυναίκα της ζωής του

Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Χιντηράκη καθώς «έχασε» την αγαπημένη του σύζυγο Μαρία. Υπήρξε δυναμική γυναίκα, πάντα στο πλευρό του συζύγου της, τρυφερή μαμά της Μιράντας και γλυκιά γιαγιά.

Σπαρακτικό είναι το αντίο του Γιώργου Χιντηράκη στην γυναίκα της ζωής του:  «Μαρία μου καλό ταξίδι για τη γειτονιά των Αγγέλων."Εδώ είμαι εγώ" μου έλεγες σε κάθε δύσκολη στιγμή και πορευτήκαμε μαζί με αγάπη ,αξιοπρέπεια και ήθος στη ζωή μας. "Εδώ είμαι εγώ" σου είπα και εγώ όταν πριν 5 χρόνια "σ' έβαλε ο Θεός σημάδι", αλλά δεν μπόρεσα να σε κρατήσω άλλο κοντά μου...».

Για πολλά χρόνια η Μαρία «πάλεψε» με τον καρκίνο χωρίς να το βάλει «κάτω» και πάντα με στήριγμά της τον Γιώργο Χιντηράκη.  Ωστόσο η μάχη αποδείχθηκε άνιση σκορπώντας θλίψη σε οικογένεια, φίλους και συγγενείς.

Ο Γιώργος, ένας δικός μας άνθρωπος, σήμερα ζει μια από τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή του. Για εμάς η απώλεια της Μαρίας, είναι η απώλεια ενός ανθρώπου της οικογένειας της ΚΡΗΤΗ TV…

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την δημοτική παράταξη «Ηράκλεια Πρωτοβουλία»

«Η ευγενική και αρχοντική Μαίρη Σαμαρίτη – Χιντηράκη, η τρυφερή σύζυγος και στοργική μητέρα και γιαγιά, δεν είναι πια ανάμεσά μας. Έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο, αφού αντιστάθηκε με γενναιότητα επί πέντε ολόκληρα χρόνια.

 Η Ηράκλεια Πρωτοβουλία εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στον αγαπημένο σύζυγο και συμπαραστάτη της,  Γιώργο Χιντηράκη, ιδρυτικό μέλος και πρώην Πρόεδρο της παράταξής μας, στην αγαπημένη της κόρη, Μιράντα, και όλους τους οικείους της. Θα την θυμόμαστε πάντα με αγάπη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News