Εντοπίστηκε η ηλικιωμένη μετά από ένα 24ωρο αγωνίας

Ηράκλειο
Εντοπίστηκε η ηλικιωμένη μετά από ένα 24ωρο αγωνίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 87χρονη είχε εξαφανιστεί από τον Πλάτανο Γόρτυνας

Εντοπίστηκε μετά από ένα περίπου 24ωρο αγωνίας η ηλικιωμένη που είχε εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 87χρονη εντοπίστηκε σε αγροτεμάχιο κοντά στον Πλάτανο του δήμου Γόρτυνας από τον Ερυθρό Σταυρό, ενώ στην συνέχεια μεταφέρθηκε προληπτικό στο Κέντρο Υγείας Μοιρών για εξετάσεις.

Ο ανιψιός της 87χρονης είχε προσπαθήσει το μεσημέρι της Κυριακής να επικοινωνήσει με την ηλικιωμένη γυναίκα στον Πλάτανο του δήμου Γόρτυνας αλλά αυτό δεν κατέστησε δυνατό.Έτσι το απόγευμα δηλώθηκε η εξαφάνισή της στις αρχές.

Μετά τις εντατικές έρευνες στο χωριό και τις γύρω περιοχές η ηλικιωμένη εντοπίστηκε ευτυχώς ζωντανή σκορπώντας ανακούφιση.

Για το αίσιο τέλος που είχε η περιπέτεια της ηλικιωμένης εξέδωσε ανακοίνωση και ο Δήμος Γόρτυνας, θέλοντας να ευχαριστήσει όλες τις υπηρεσίες και όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό της.

«Εντοπίστηκε πριν από λίγη ώρα και είναι καλά στην υγεία της, αν και εμφανώς καταπονημένη, η ηλικιωμένη από την Τ.Κ. Πλατάνου, που αγνοούνταν από χθες το βράδυ. Ο Δήμος Γόρτυνας ευχαριστεί θερμά όλες τις υπηρεσίες και όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό της».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News