Ηράκλειο

Διανομή φέτας, ελαιόλαδου, γραβιέρας και άλλων ειδών από το Δήμο Μινώα Πεδιάδος

Στους δικαιούχους ΤΕΒΑ

Σε διανομή ειδών στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ προχωρά ο Δήμος Μινώα Πεδιάδος.

Ο Δήμος  Μινώα Πεδιάδας ενημερώνει τους δικαιούχους του Προγράμματος ΤΕΒΑ ότι, στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ / FEAD),  θα προβεί στη διανομή ειδών παντοπωλείου (φέτα, γάλα, γραβιέρα, ελαιόλαδο, πελτέ ντομάτας) και οπωροκηπευτικών ειδών  (κρεμμύδια, πατάτες). 

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30  και Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021  καθώς και την Πέμπτη 01  και Παρασκευή  02 Απριλίου  2021 και ώρα  08:30  – 13:30  στο Εκθεσιακό Κέντρο  Αρκαλοχωρίου. 

Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί από τον ωφελούμενο  ή  μέλος της οικογένειας του, τα προϊόντα θα μπορεί να τα παραλάβει τρίτο πρόσωπο,  προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου και το ΑΜΚΑ.

Με στόχο τη μέγιστη δυνατή προστασία των κατοίκων του, ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας  θα εφαρμόσει τα μέτρα πρόληψης ενάντια στην εξάπλωση του κορονοϊού SARS–CoV-2 και η διανομή θα  εναρμονιστεί σύμφωνα  με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας .

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στα τηλέφωνα: 2891022922 και  2891023913 Προγράμματος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια