Εξαφάνιση ηλικιωμένης «σήκωσε στο πόδι» το χωριό και τις αρχές

Ηράκλειο
Εξαφάνιση ηλικιωμένης «σήκωσε στο πόδι» το χωριό και τις αρχές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 87χρονη δεν έχει δώσει σημεία ζωής από την Κυριακή

Ώρες αγωνίας στο δήμο Γόρτυνας για 87χρονη γυναίκα η οποία δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Συγκεκριμένα ο ανιψιός της προσπάθησε το μεσημέρι της Κυριακής να επικοινωνήσει με την ηλικιωμένη γυναίκα στον Πλάτανο του δήμου Γόρτυνας αλλά αυτό δεν κατέστησε δυνατό.

Έτσι το απόγευμα δηλώθηκε η εξαφάνισή της στις αρχές.

Η ηλικιωμένη είναι πολύ χαμηλού αναστήματος, φοράει μαύρα ρούχα και έχει γκρίζα μαλλιά. Η ανησυχία είναι μεγάλη για την οικογένειά της καθώς η 87χρονη πάσχει από άνοια. 

Σύμφωνα με το δήμο Γόρτυνας: "Με την συμμετοχή σύσσωμης της ομάδας Πολιτικής Προστασίας και εργαζομένων του Δήμου Γόρτυνας, της αστυνομίας, κλιμακίου της ΕΜΑΚ, του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών και δεκάδων εθελοντών, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της ηλικιωμένης από την Τ.Κ. Πλατάνου, που αγνοείται από χθες το βράδυ. 

 Στα σημεία των ερευνών βρίσκονται και οι αντιδήμαρχοι της Δ.Ε. Γόρτυνας, Κωνσταντίνος Τσικνάκης (αρμόδιος για θέματα Πολιτικής Προστασίας) και της Δ.Ε. Κόφινα, Τίτος Χατζάκης, ενώ από τις υπηρεσίες που συμμετέχουν στην επιχείρηση αξιοποιείται κάθε διαθέσιμο μέσο (οχήματα και τεχνολογικός εξοπλισμός)".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News