Δημήτρης Βρύσαλης για self test: «Η κυβέρνηση θα μπορούσε να προσλάβει γιατρούς και νοσηλευτές»

Ηράκλειο
Δημήτρης Βρύσαλης για self test: «Η κυβέρνηση θα μπορούσε να προσλάβει γιατρούς και νοσηλευτές»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Δημήτρης Βρύσαλης για τον διαγωνισμό και τη διαδικασία διενέργειας ατομικών τεστ

«Η κυβέρνηση πετάει ξανά το μπαλάκι στον λαό και στην ατομική του ευθύνη», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Βρύσαλης σε γραπτή του δήλωση.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου και μέλος του Γ.Σ. της ΠΟΕΔΗΝ Δημήτρης Βρύσαλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση, αναφορικά με τον διαγωνισμό και την διαδικασία διενέργειας ατομικών τεστ.

Με την ίδια ταχύτητα που προκηρύσσει διαγωνισμό express για την προμήθεια των διαγνωστικών τεστ η κυβέρνηση θα μπορούσε να προσλάβει γιατρούς και νοσηλευτές, να πάρει μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς, στα μέσα μεταφοράς και στα σχολεία.

Αντί η κυβέρνηση να στελεχώσει Κέντρα Υγείας, περιφερειακά ιατρεία και κινητές Μονάδες Υγείας για να πραγματοποιούν τα τεστ, να καταγράφουν το αποτέλεσμα, αλλά και να δίνουν οδηγίες ανάλογα μ' αυτό, πετάει ξανά το μπαλάκι στο λαό και στην ''ατομική του ευθύνη''. Η αντιμετώπιση, όμως, της πανδημίας δεν μπορεί να γίνει χωρίς κρατική επιδημιολογική καταγραφή και επίβλεψη».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News