Ηράκλειο: Που θα κοπεί το ρεύμα το Σαββατοκύριακο;

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Που θα κοπεί το ρεύμα το Σαββατοκύριακο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναλυτικά οι διακοπές ρεύματος

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα γίνουν για τις απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Αναλυτικά θα κοπεί το ρεύμα στις εξής περιοχές:

ΣΑΒΒΑΤΟ 27/3/2021

08:00-14:00: Στον Αγ. Ιωάννη, στην οδό Υπερίωνος και στην οδό Πανδάρεω από την οδό Αλκυώνης μέχρι το γήπεδο της Μινωικής και στις οδούς Λυκομίδη και Αμφιτρύωνος.

08:00-15:00: Γενικά στο χωριό Σκοτεινό του δ. Χερσονήσου.

12:00-14:00: Στον δρόμο προς Ελιά, στις περιοχές των επιχειρήσεων Σύγχρονη Αγορά, Κρητικές, Ζυθοποιίες Ζηδιανάκη, πρώην λατομείο Ουσταμανωλάκη και στις εγκαταστάσεις του φωτοβολταϊκού πάρκου Διαμάρ Α.Ε.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28/3/2021

08:00-10:00: Στον Αγ. Ιωάννη, στην περιοχή Δεξαμενές, στην περιοχή Γερμανικών και στην περιοχή όπισθεν της Στάνης. Στις οδούς Δερβενακίων, Ναυπάκτου, Σπαθαρίου, Κλεάνθη, Αϊδινίου, Λιμπρίτη Ι., Μίνωος Καλοκαιρινού, Χίλωνος, Ελιάς, Υπατίας, Κρήτης, Γ. Καραϊσκάκη, Παρμενίωνος, Κρασαδάκη, Λαμπράκη, Πικροδάφνης και Καλομοίρη.

Επίσης στις περιοχές Αγ. Αικατερίνης, Παπατίτου Μετόχι, Αγ. Ιωάννη, θέση Κεφάλα, και νέου κοιμητηρίου, Παγκρητίου Εκπαιδευτηρίου, πρώην στάβλων Τσακίρη, Εργατικών Κατοικιών Αγ. Ιωάννη, νεκροταφείου Τεκέ και στις περιοχές όπισθεν του Πανεπιστημίου Κρήτης και του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Για τον λόγο αυτό, οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου μας, ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής.

Ο ΔΕΔΔΗΕ είναι 100% θυγατρική εταιρεία της ΔΕΗ Α.Ε. που διαχειρίζεται το Ελληνικό Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας. Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι πληροφορίες για τις προγραμματισμένες διακοπές αναρτώνται καθημερινά στο site του ΔΕΔΔΗΕ "www.deddie.gr".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News