Ηράκλειο

Συντετριμμένη η θεία του μικρού Ζαχαρία: «Ήμουν εκεί πριν γίνει το κακό»

Η Αναστασία Νιώτη περιέγραψε τη μοιραία μέρα

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια του μικρού Ζαχαρία από τη Λιγόρτυνο που «έχασε» το μικρό αγγελούδι το οποίο έπεσε σε βαρέλι με ασβέστη και νερό. Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε η θεία του άτυχου Ζαχαρία, Αναστασία Νιώτη, η οποία περιέγραψε τη μοιραία μέρα.

Όπως ανέφερε η θεία: «Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι .Ήμουν εκεί πριν γίνει (το κακό). Είχε έρθει από το σούπερ μάρκετ η μαμά τους και τα μωρά τα είχε κρατήσει η γιαγιά. Η μητέρα επέστρεψε και πήρε το μωρό στην αγκαλιά μαζί με δύο τσάντες και είπε του Ζαχαρία να κάτσει με τη γιαγιά του και πως θα γύριζε να τον πάρει. Αυτό δεν ήθελε, έλεγε 'σπίτι σπίτι'. Πήγαινε μπροστά ο Ζαχαρίας και πίσω η μαμά με το μωρό... Μπήκε μέσα να φτιάξει τα πράγματα και βγήκε έξω και είχε χάσει τον Ζαχαρία. Έψαξε εδώ και εκεί. Το είπε στους εργάτες και έρχεται ένας εργάτης και λέει 'χάσαμε τον Ζαχαρία. Εδώ είναι;'. Του είπαμε όχι...» , πρόσθεσε.

Όπως περιγράφει: «πήγε η γιαγιά, δεν σκέφτηκε για το βαρέλι κανένας, κοίταξαν πάνω στα κρεβάτια εδώ , εκεί, αλλά δεν το βρήκαν. Μόλις βγήκε έξω είδε το βαρέλι και φαινόταν το μπουφάν του παιδιού. Πάει να τραβήξει το μπουφάν και ήταν το παιδί μέσα…»

Όπως περιγράφει συγκλονισμένη έκαναν μαλάξεις στο παιδί και λίγο αργότερα άρχισε ο αγώνας στο κέντρο υγείας και στη συνέχεια στο ασθενοφόρο. Όπως αναφέρει η θεία: «εμείς ξέραμε ότι είναι νεκρό (…) μετά  από δύο ώρες μας πήρε ο Παναγιώτης και είπε το παιδί αναπνέει. Πήραμε μια ανάσα, γιατί είχε πάει η νεκροφόρα να το πάρει…».  Όπως ανέφερε η θεία παρά τον μεγάλο αγώνα που δόθηκε -καθώς το παιδί ανέκτησε και πάλι σφυγμό και νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ- το αγοράκι δεν τα κατάφερε βυθίζοντας σε πένθος την οικογένεια και όλη την Κρήτη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια