Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο τελευταίο αντίο για τον μικρό Ζαχαρία

Ηράκλειο
Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο τελευταίο αντίο για τον μικρό Ζαχαρία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θρήνος δίχως τέλος για τον μικρό Ζαχαρία - Συντετριμμένη η τοπική κοινωνία

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης κηδεύτηκε σήμερα το απόγευμα στη Λιγόρτυνο, ο μικρός Ζαχαρίας, με τον θρήνο των τραγικών γονέων να «ραγίζει» καρδιές. 

Ο μικρός Ζαχαρίας, παρά την τιτάνια μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή δεν άντεξε. Στη 1 παρά τέταρτο άφησε την τελευταία του πνοή ο μικρός Ζαχαρίας και μαζί απαρηγόρητη την οικογένειά του και ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Η Λιγόρτυνος «ντύθηκε» στα μαύρα για να υποδεχτεί το πρόσχαρο και ζωηρό αγοράκι που όλοι γνώριζαν και αγαπούσαν.

Οι γιαγιάδες του χωριού έστρωσαν λουλούδια έξω από το σπίτι της οικογένειάς του για την τελευταία του βόλτα στη γειτονιά. Ο θρήνος για το μικρό αγγελούδι που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα δεν έχει τέλος.

Αγκαλιάζοντας τις φωτογραφίες του μικρού Ζαχαρία, ο πατέρας του μιλά με σπαρακτικό τρόπο για τον ύστατο χαιρετισμό. Συγκλονισμένος και ο παππούς του μικρού αγοριού, που αεροβαπτίστηκε στο ΠΑΓΝΗ, παίρνοντας το όνομα των παππούδων του, αλλά και το όνομα Νικήτας, με την ελπίδα να βγει νικητής, μία ελπίδα που έσβησε τα ξημερώματα, παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια των γιατρών.

Άφωνη μπροστά στον ανείπωτο πόνο και τον θρήνο των γονέων, συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί, αποχαιρέτισαν τον μικρό Ζαχαρία με δάκρυα στα μάτια και ένα τεράστιο γιατί χαραγμένο στην ψυχή όλων.

Λίγες ώρες πριν την κηδεία του μικρού Ζαχαρία βαφτίστηκε και η νεογέννητη αδελφή του, όπως θέλει η παράδοση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News